C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 29 de noviembre de 2011

SIGNATURA DE LLIBRES D' EN JORDI SÁNCHEZ

El dissabte passat vam tenir a la llibreria la visita del Jordi Sánchez (que siiiiii, el Lopes, el Sr. Recio de mariscos Recio, etc..) que va estar-se una bona estona a la llibreria signant i dedicant el seu llibre (del que ja us vaig parlar, “Humans que me trobat”).

Va ser un mati força entretingut i la llibreria va estar molt concorreguda i el Jordi amb la seva amabilitat i bon humor va fer contents un munt de gent que es va desplaçar fins la llibreria des de llocs com Sabadell o Sant Vicens per fer-se amb el seu llibre dedicat i, com no, aprofitar per fer-se unes fotos amb ell. El Jordi tampoc va escatimar temps per parlar amb tots aquells que hi van assistir i va acontentar fins i tot al parell de frikis que es van voler fer una foto amb ell dient “que pechotes!!”... amb tota la confiança, frikis, que sou uns frikis!!!

Aprofitem per agrair al Jordi la seva disponibilitat i amabilitat i convidar-lo a tornar quan vulgui, així com desitjar-li molt d’ èxit amb el seu llibre (a la televisió no li cal, que ja vam veure que ja en te molt!!!!)

Ah, i moltes gracies també a tots els que us veu apropar fins a la nostra llibreria.Va ser molt maco veure la llibreria amb tant de moviment!!!

En resum va ser una molt bona experiència que esperem poder tornar a repetir!!!

Ja us avisarem!!!

Nosaltres també vam voler fer-nos la foto!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario