C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

viernes, 18 de noviembre de 2011

HUMANOS QUE ME ENCONTRÉ

El popular actor i guionista Jordi Sánchez ha publicat un llibre, Humans que m’ he trobat (Ed. Columna – Humanos que me encontré, Ediciones B) on ens relata, amb humor i ironia, divertits episodis de la seva vida i ens parla de tot un seguit de personatges que han conformat el seu món, tant a la seva infantesa i adolescència allà als anys 70 com a la seva vida professional.

Un llibre a camí entre el relat i l’ autobiografia, escrit amb la gracia que ha fet popular al seu autor a arrel de la seva participació en series tan divertides com Plats Bruts o La que se avecina.

Jo l’ he començat a llegir i he de dir que m’ ha tret més d’ un somriure i més d’ una rialla (d’ aquelles solitàries que has d’ aixecar el cap per veure si algú t’ ha sentit i et pren per boig...). Segurament, si ens hi parem a pensar, gairebé tots podríem parlar de personatges tant o més mmmmm... diferents? que ens hem trobat a la nostra vida, però explicar-ho d’ aquesta manera només està en mans d’ uns quants com ell.

Tinc ganes d’ arribar a la part on parla de la seva professió per veure si “raja” d’ algú... un petit “(d)efecto La Noria”, suposo...

Aprofito per fer-vos saber que el molt proper dissabte, 26 de novembre, el mismísmo Jordi Sánchez vindrà a la llibreria per presentar el llibre, així que no perdeu l’ oportunitat de veure’ l i que us signi un exemplar!!!


Us deixo el seu vídeo de presentació:




Enllaços d' interes:

1 comentario:

  1. Hem creat un "evento" a facebook on us podeu apuntar, informar i convidar als vostres amics. Aquí us deixo el link: http://www.facebook.com/event.php?eid=223356074399269#!/event.php?eid=223356074399269
    Eli

    ResponderEliminar