C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 17 de noviembre de 2011

EL PRISIONERO DEL CIELO

Aixó es un no parar!!!

Avui la novetat més sonada ens la porta Carlos Ruíz Zafón amb “EL PRISIONERO DEL CIELO”, on retroba els personatges de “LA SOMBRA DEL VIENTO”, el Daniel Sempere i el seu amic Fermín, que hauran d’ afrontar el més gran desafiament de les seves vides. Tot  just quan tot comença a anar be, un inquietant personatge visita la llibreria de Sempere i amenaça amb desvetllar un terrible secret, soterrat des de fa dues dècades en la fosca memòria de la ciutat. Quan coneix la veritat, el Daniel compren que el seu destí l’ arrossega a enfrontar-se amb l’ ombra que creix al seu interior.

Plena d’ intriga i emoció, la tercera entrega de la tetralogia fa convergir els fils conductors de “LA SOMBRA DEL VIENTO” i “EL JUEGO DEL ÁNGEL” a traves de la literatura i ens porta cap a l’ enigma ocult al cor del Cementiri dels llibres oblidats...

Aquesta novel·la es presenta coincidint amb el 10é aniversari de la edició de “LA SOMBRA DEL VIENTO”, del que s’ ha fet una edició especial que inclou un regal d’ un punt de llibre commemoratiu.


Enllaços d' interès:

Pàgina oficial de l' autor: 
http://www.carlosruizzafon.com


Pàgina oficial del Cementerio de los Libros Olvidados
http://www.elcementeriodeloslibrosolvidados.com


Pàgina oficial de "El Juego del Ángel"
htttp://www.eljuegodelangel.com


Pàgina oficial de "La Sombra del Viento"
http://www.lasombradelviento.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario