C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

sábado, 5 de noviembre de 2011



Hola a tothom!!!

 A partir d’ avui queda inaugurat oficialment el blog de la llibreria, i encara que sembli mentida, tot i estar en plena campanya electoral, cap polític ha demanat estar present en l’ acte.

 Amb aquesta eina, que intentarem mantenir de forma mes continuada que el facebook (i això es una promesa fàcil d’ acomplir, vale,) volem fer-vos arribar tota aquella informació que creiem que us pot interessar sobre la llibreria, els llibres i altres coses que considerem important compartir amb vosaltres.

 Així dons, donem la benvinguda a tots aquells que vulgueu seguir l’ actualitat de la nostra llibreria i col·laborar amb els vostres comentaris i suggeriments a enriquir el blog, la llibreria i la nostra relació amb vosaltres, visitants, socis i simpatitzants!!!


Per altre banda us convido també a visitar el blog NO OFICIAL de la llibreria, diuenmimir.blogspot.com, de la Eli (si, si la noia que tinc subcontractada a temps molt parcial i per un escassíssim sou!!!), on trobareu una visió mes distesa i femenina (per què no) del que fem i del que tenim.

Moltes gracies per endavant a tots!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario