C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

sábado, 5 de noviembre de 2011

NOVETATS


I començarem aquest blog parlant de llibres, com havia de ser, es clar, i es que aquest Novembre es presenta carregat de novetats molt interesants.

Per una banda, l’ arribada del premi Planeta que aquest any ha premiat la novela de Javier Moro, “EL IMPERIO ERES TU”, una epopeia que narra el naigement del pais més gran de sud-america, el Brasil, a partir de la vida del seu emperador Pedro I . Javier Moro es també autor, entre d’ altres, de “EL SARI ROJO” (Seix Barral, 2008) i “PASIÓN INDIA” (Seix Barral, 2005).

I amb el premiat, el finalista “EL TIEMPO DE ARENA”, de Inma Chacón, la historia de les dones d’ una noble família de Toledo, de les seves irreconciliables diferencies i la busqueda de la felicitat. La lluita per l’ igualtat i la tradició en front la modernitat  a finals del segle XIX.

Per altre banda, la molt esperada (tant o més que qualsevol part de Juego de Tronos!!!) “EL TEMOR D’ UN HOME SAVI” de Patrick Rothfuss. La segona part de “EL NOMBRE DEL VIENTO”, ara també publicat en català. Aquesta es una novel·la d’ aventures, amistat i  màgia que ens parla de l’ historia de Kvothe, music, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí. Una novel·la molt recomanada tant pels lectors com per els llibreters i la crítica.

Això i molt més es el que ens han portat els primers dies de novembre, però no es tot. Em breu ens arribarà a la llibreria títols tant interessants como la novena i definitiva part de “CABALLO DE TROYA”, de JJ Benítez, o el nou llibre de Carlos Ruiz Zafón “EL PRISIONERO DEL CIELO”.

Us seguirem mantenint informats!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario