C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 9 de abril de 2013

MES NOVETATS PER SANT JORDI



Com us vaig dir, la intenció era continuar amb la presentació de les novetats que van arribant per Sant Jordi i així serà... però en quant he començat a separar un llibre de cada una de les novetats més destacades per organitzar-me he vist que em resultaria més fàcil publicar-ne un llibre que no pas fer una entrada al bloc!!

Així que, de moment us faré només cinc cèntims dels títols més destacats per poder després centrar-me en alguns llibres que m’ agradaria destacar.

Per començar les esperades noves novel·les d’ alguns autors ja reconeguts, com l’ Albert Espinosa, John Irving, Ildefonso Falcones, Asa Larsson, Jordi Sierra i Fabra, Sarah Lark, Coia Valls, Cares Santos, Jordi Molist, Kate Morton, Paolo Giordano, JJ Benítez o Maite Carranza.

D’ altres més nous en el gènere, com Pilar Rahola o Victor Amela.

En no ficció llibres tan variats, com L’ “ESTIMAT MIQUEL” de Lluís Llach (amb la discografia completa de les cançons que va composar juntament amb Martí i Pol), “S’ HA ACABAT EL BRÒQUIL” (una conversa entre Jaume Barberà i Josep Maria Fonalleras per encendre consciències), “EURO MALSON” (on l’ Aleix Saló ens convida aquest cop a un safari per l’ Unió Europea, territori salvatge i indòmit on les coses funcionen a tort i dret) o, com no podia faltar, el nou llibre del Polonia, “INDEPENDENT” (amb samarreta de regal!!!).

I finalment, a falta de que en Punset ens porti un nou llibre, el Pere Estupinyà, escriu “S=EX2” (el sexe explicat de manera científica) i la Sonia Fernández Vidal ens convida a un “ESMORZAR AMB PARTÍCULES”, una aproximació diferent a la física quàntica a l’ abast de totho... gairebé tothom!!!

Doncs de moment això es tot... ja se que podria haver-m’ ho currat una miqueta més, però no tinc temps i cada dia arriben més novetats... així que jo us deixo la pista i vosaltres resoleu l’ enigma de la manera que més us agradi... o bé busqueu per internet la ressenya d’ aquests llibres (fàcil, pràctic i útil) o us apropeu per aquí i os la explico jo mateix (igual, però molt més agradable!!!).

No hay comentarios:

Publicar un comentario