C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 11 de abril de 2013

BOIXOS PER CORRER !!!



 A mi no m’ agradar gaire córrer, de fet, no m’ agrada gens... de fet la gent pensa que soc molt valent, perquè quan hi ha algun problema jo no soc dels que fuig, però només és per no córrer...

 Per això he pensat demanar al David, que em dona un cop de mà a la llibreria i a qui si li agrada córrer com si alguna cosa molt perillosa l’ estigues seguint, que ens faci cinc cèntims dels llibres que ens han arribat sobre aquest esport (o activitat d’ oci, o vici o... no sé com definir-ho!!!) que ara s’ ha posat tant de moda. I això es el que ens ha deixat:

 “CAMBIA TU VIDA PONTE A CORRER” és el títol d’un del llibres que et donaran motius per iniciar-te en el running, consells per a dur a terme una bona pràctica i recomanacions d’especialistes en medicina a l’esport per portar una bona alimentació i fer servir una bona tècnica.

 “A 42 Km DE LA FELICIDAD” ens prepara la ment per afrontar amb èxit la primera marató.

 Adharanand Finn ens explica a “CORRER CON LOS KENIATAS” la seva experiència a Kenia on va conviure amb campions olímpics i ens  dona a conèixer els secrets dels millors corredors del mon.

 Als següents llibres podem conèixer la vida, reptes i experiències increïbles de grans corredors i, de pas, absorbir una gran dosi de motivació.

 “NO PIENSES, CORRE” Chema Martínez ens revela tots els seus secrets per arribar a ser un expert runner.

 A “CÓRRER O MORIR” coneixem al fora de sèrie Kilian Jornet i la seva filosofia de vida.

 “NO SÉ ON ÉS EL LÍMIT PERÒ SÉ ON NO ÉS”  és l’últim llibre de Josef Ajram on ens parla de l’esforç i les claus per superar-se cada dia.
 
 
 Així que ja sabeu, si sou dels que us agrada el runnig, o voleu començar a practicar-ho, o penseu que algú us està perseguint,o, com deia aquell anunci de Fanta: ¿y tú para qué corres? para tener sed!!... aquest poden ser alguns dels vostres llibres per Sant Jordi.
 
 Jo, mentrestant seguiré els savis consells de la meva mare: "no corris, que pendràs mal!!!



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario