C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 25 de abril de 2013

JA HA PASSAT SANT JORDI


Ja s’ ha acabat el Sant Jordi, quina llàstima!!

Va ser un dia força cansat, però la veritat es que per nosaltres sempre resulta un dia especial, molt divertit i agraït, sobretot aquest any que vam aconseguir lluir una miqueta més la llibreria amb un temps excel·lent, els autors signant, els cartells de Sant Jordi amb els que els nens es van poder fer fotos i, sobretot la riada d’ amics, coneguts i clients que van tenir a bé compartir aquest dia amb nosaltres…

Es per això que l’ únic que ens resta per fer es el capítol de agraïments:

Moltes gràcies als autors que van venir a signar llibres, per la  bona voluntat d’ apropar-se a la llibreria i als nostres clients, i donar-nos a nosaltres l’ oportunitat de conèixer-los, tot i que no vam poder estar gaire per ells!!!

En especial, moltes gràcies a la Isabel del Rio, que a més de venir a signar, ens va organitzar tot el tema de les signatures i ens va portar a molts dels seus companys fins a aquest racó de Barcelona!!

Moltes gràcies als del Taller La Nau, que ens van decorar la llibreria amb motius de Sant Jordi molt entranyables, fets per els nens a qui donen classes, sobretot el que permetia als nens fer-se fotos i que va ser molt aprofitat per els petits... i alguns grans!!

Moltes gràcies també al David, la Ingrid, la Elisa i l’ Ariadna, els meus companys de dia del llibre, amb els que cada any puc contar i mai fallen, i perden el seu temps de manera voluntària per donar un cop de mà, sempre amb molt bona dedicació i bon rotllo!!!

També de manera especial a la Eli, “la jefa”, que tant m´ajuda en el projecte de la llibreria i a viure el dia de Sant Jordi com una autèntica festa!!

I una menció especial també per la Ingrid que ens va portar els cupcakes de Sant Jordi, que tant van agradar i dels que per cert, es van vendre tooooooots!!!

Moltes gràcies als amics de sempre que troben un lloc per apropar-se a la nostra llibreria, encara que vinguin de lluny y gaudir d’ aquest dia amb nosaltres i donar-nos un cop de mà amb el nostre projecte!!!

I,  finalment, moltes, moltes gràcies a tots els nostres clients, els habituals i els espontanis, per confiar en nosaltres i en la nostra llibreria, tant per Sant Jordi, com cada cop que necessiten un llibre. Sense vosaltres això no rutllaria (es cert, que qualsevol negoci sense clients no funcionaria, val, però en aquest cas, ens sentim especialment agraïts!!). I moltes gràcies per suportar el caos i desordre del dia de Sant Jordi, les cues i la impossibilitat d’ atendre-us a tots millor... seguirem treballant per millorar encara que sigui una miqueta!!!

Així dons, donades les gràcies a tothom que va col·laborar, comprar o simplement passejar per aquí, només ens resta convidar-vos a tornar a repetir l’ any que bé, més i millor!!!

MOLTES GRÀCIES,

 

Carles

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario