C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

viernes, 22 de marzo de 2013

S' ACOSTA SANT JORDI


Ja fa uns dies que ha començat el Sant Jordi a la llibreria!!!

No, no cal que vingueu corrents cap aquí, que encara no fem el descompte!! El que vull dir es que ja ens han començat a inundar la llibreria amb centenars o milers de novetats per ampliar (o col·lapsar) l’ oferta per el dia de Sant Jordi.  

Així que el que ve ara es fer un catàleg d’ algunes de les novetats més “cridaneres” que ja tenim o han de sortir en els propers dies. Com son moltes les obres de les que us hauria de parlar ho faré en diferents entrades i en la majoria em limitaré a fer un copia-enganxa del text de la contraportada (eh, que voleu, son molts i molt nous, no dono per més!!!) 

Per començar, una de premis!! 

En Màrius Serra ha estat  el guanyador PREMI SANT JORDI 2012 amb la seva novel·la “Plans de futur” (PROA), on recrea l’ entorn familiar del matemàtic figuerenc Ferran Sunyer. Aquí us deixo un vídeo on el propi autor ens parla de la novel·la!! 
Per altre banda el PREMI RAMON LLULL  a estat per la novel·la “L’ estiu que comença” (PLANETA) de Sílvia Soler, que recull els cinquanta anys de vida de la Júlia Reig i l’ Andreu Balart, vinculats abans de néixer per l’ amistat de les seves mares, que han imaginat amb il·lusió la possibilitat que heretin aquest lligam o fins i tot que puguin arribar a enamorar-se. Però la Júlia i l’ Andreu  volen sentir-se lliures d’ un destí que s’ entesta a unir-los. 

Finalment el PREMIO PRIMAVERA DE NOVELA 2013, per a Use Lahoz i la seva novel·la “El año que me enamoré de todas (ESPASA), una comèdia romàntica, l’ historia de Sylvain Saury, un jove parisenc que s’ acosta a la trentena i pateix la síndrome de Peter Pan. Quan rep la proposta d’ un treball mal pagat a Madrid no s’ho pensa: prefereix viure allí de qualsevol manera que madurar a París. I a més a Madrid viu la seva ex-novia alemanya a qui no aconsegueix oblidar. Així que es disposa a reconquerir-la, però la troballa d’ un manuscrit trastoca els seus plans i l’obre la porta a una historia emocionant, plena de sorpreses i casualitats.

 
 
I fins aquí el començament de la trepidant saga de novetats, la propera amb moltes més, algunes força destacades i altres que destacaré jo per que... per que m’ han cridat l’ atenció!!


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario