C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

miércoles, 29 de noviembre de 2017

NEWS Activitats de La Font de Mimir: novembre – desembre 2017Ja s'acosta Nadal i La Font de Mimir s'engalana amb tota mena d'històries per a grans i petits. A més, les activitats no s'aturen, i el nostre Club de Lectura i els Contes i Rondalles seguiran en marxa, envoltats de garlandes i torrons.

Us convidem a que us apropeu a descobrir els títols recomanats, a que fullegeu les novel·les i els contes que us proposem, i a que regaleu aventures i cultura. Per postres, per aquest Nadal us oferim un bon catàleg de jocs de taula per a grans i petits. Us convidem a passar i descobrir-los aquest dissabte a la Fira de Nadal que es farà a la Plaça de Can Xiringoi, a la nostra paradeta.

I de cara a gener de l'any que ve, ja hem fet la nostra carta als Reis, perquè desitgem portar molt més misteri i emoció, amb xerrades, jocs i lectures.

·         Dissabte 2 a les 12.00h, presentació del llibre La nena que volia carbó, amb la seva autora, Cristina Sardà.

·         Dissabte 2, durant tot el dia, Fira de Nadal, llibres i demostracions de jocs.

·         Dissabte 16 a les 12.00h, Contes i Rondalles (per concretar).

·         Dimarts 19 a les 18.30h, reunió del nostre Club de Lectura.Encara no reps la nostra NEWS al teu mail? Vols apuntar-te al nostre Club de Lectura o formar part del nostre whats privat? Escriu-nos a isabel@lafontdemimir.cat o visita'ns a la llibreria.

I recorda, cada setmana pengem ressenyes i entrevistes noves al nostre bloc. T'esperem!

Isabel del Río
Relacions Públiques, Activitats i Llibreria


No hay comentarios:

Publicar un comentario