C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

sábado, 28 de octubre de 2017

NEWS Activitats literàries a La Font de Mimir: octubre – novembre 2017



La nit de bruixes i la castanyada ja és aquí, i amb ella no només els panellets, les castanyes i els contes de terror per Halloween, sinó el nostre Taller de Tarot amb l'autora de Manual de Magia Moderna i La Vident de la Lluna Plena.

Acomiadem el mes d'octubre envoltats de màgia i iniciem novembre amb un 'Més que un Club!' dedicat al relat i la ciència ficció amb Sergi G. Oset, Hugo Camacho, Alicia Gili i Edgar Cotes.

Aquest mes cantarem a la recerca de la nostra melodia, presentarem la primera novel·la d'un filòsof i comentarem els mites nòrdics al Club de Lectura.

- Dimarts 31 d'octubre a les 19.00h, Taller de Tarot amb Keylah Missen, autora de Manual de Magia Moderna (Kepler, Urano).

- Divendres, 03 de novembre a les 19.00h, 'Més que un Club!': "L'atractiu del relat a la ciència ficció" amb Alicia Gili (editora de SECC), Hugo Camacho (editor de Orciny Press), i els autors Sergi G. Oset i Edgar Cotes.

- Dijous, 09 de novembre a les 19.00h, Presentació de El mayor de los silencios, de José Vicente Mestre Chust.

- Dissabte 11 de novembre a les 12.00h, Presentació i rondalla de Leo i el lleó busquen la seva cançó.

- Dimarts 14 de novembre a les 18.30h, Club de Lectura: Mites Nòrdics, de Neil Gaiman.

- Dissabte 25 a les 12.00h, Rondalla: Contes no sexistes.



Vols apuntar-te a les nostres NEWS i grup de WhatsApp? T'agradaria assabentar-te de les nostres activitats especials i dels sopars literaris? Escriu un mail a isabel@lafontdemimir.cat o passa per la llibreria.

Recorda que pots trobar les nostres activitats i recomanacions literàries al nostre bloc http://www.lafontdemimir.blogspot.com.es/ i a Twitter @FONTMIMIR, Instagram @lafontdemimir i Facebook https://www.facebook.com/lafontdemimir, així com amb els nostres hastags #leyendoenlafontdemimir, #llegintalafontdemimir i #petitmimir.

#GràciesperLlegir

Isabel del Río
Relacions Públiques, Activitats i Llibretera

No hay comentarios:

Publicar un comentario