C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 9 de octubre de 2017

Crònica Liberisliber 2017

Com cada any en aquestes dates, el viatge a Besalú pel Liberisliber és un deure per plaer.
Per a aquells que encara no el coneixeu, el Liberisliber és LA fira de les editorials independents, una de les més importants, i realment paga la pena visitar-la, no només per el seu increïble emplaçament, sinó pels títols i xerrades que podem trobar-hi.


Aquest any he visitat la fira amb el Carles, per apropar la Font de Mimir als editors, i ens hem vingut amb les mans plenes de títols a recomanar i amb el cap fet un formiguer, de tantes activitats que volem organitzar!!
Estigueu a l’aguait que anirem penjant novetats! Però per ara us deixo algunes de les recomanacions:
Cirurgies, de l’Elisenda Solsona, Voliana Edicions. Una antologia de microrelats que no et deixarà indiferent.
Un any als boscos, d’en Henry David Thoreau i en Giovanni Manna, i La Tassa, de la Rebecca Young i el Matt Ottley, de Símbol Editors. Dos il·lustrats per a menuts i adults, amb unes imatges increïbles i històries realment profundes.
Entre la solitud i el somni, de Carson McCullers, de l'Altra Edicions. Un assaig biogràfic sobre la vida i l'escriptura.
Cròniques del amacrana, de David Monteagudo, amb Raig Verd. L'última novel·la de Monteagudo, ciència ficció i molt que donar-li al cap.
El ferrocarril subterrani, de Colson Whitehead, Periscopi. Una novel·la que, com ens comenta el seu editor, Aniol Rafel, té múltiples lectures, des de la novel·la de persecució, a la històrica i la social.
La coronación de las plantas, de Diego S. Lombardi, amb Jekyll & Jill. D'aquestes novel·les rares que a mi m'apassionen perquè et deixen un regust agredolç a la vegada que et sedueixen i t’arrosseguen a les seves profunditats.






Isabel del Río, Octubre 2017
http://www.laodiseadelcuentista.blogspot.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario