C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

miércoles, 8 de enero de 2020

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: gener 2020


Benvinguts als anys 20!
Pel primer mes del nou any hem preparat un munt d’activitats per a viure aventures i passar-ho d’allò més bé jugant, llegint i compartint!!
Iniciem nou club de lectura, una passejada de mà de Gemma Solsona e Isabel del Río per les Dones Fosques de la literatura; continuem amb els nostres clubs: el general, el de cifi, fantasia i terror, i l’infantil; i per suposat, seguim amb el ‘Ves amb Conte!’, els Contes i Rondalles i les presentacions/xerrades.
·         Dissabte 11 a les 11h, Club de Lectura de cifi, fantasia i terror: Ciutat, de Clifford D. Simak. (+18 anys)
·         Dimarts 14 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres: Y entonces nos perdimos..., de Ryan Andrews. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 10 anys) (Inscripcions temporalment tancades, pregunteu a llibreria)
·         Dissabte 18 a les 12h, Contes i Rondalles: Contes d’hivern, amb l’equip d’Umpalumpa. (+3 anys)
·  
       Dimarts 21 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres: Y entonces nos perdimos..., de Ryan Andrews. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 10 anys) (Inscripcions temporalment tancades, pregunteu a llibreria)
·         Dijous 23 a les 18.30h, Club de Lectura ‘Un té con Damas Oscuras’: Cámara Sangrienta, d’Ángela Carter. Parlarem de l’autora, de la seva vida i la seva obra, amb Gemma Solsona e Isabel del Río. (+18 anys) (Cal Inscripció)
·         Dissabte 25 a les 11.30h, Podcast en directe: Café Librería gravarà el seu podcast a la llibreria i entrevistarà els editors de Chronos.
·         Dissabte 25 a les 13h, Presentació de l’editorial Chronos i de la seva novetat. (+16 anys)
· 
        Dimarts 28 a les 18.30h, Club de Lectura: Mil millones de años hasta el fin del mundo, d’Arkadi i Borís Strugatski. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (+18 anys)
Apunteu-vos al nostre nou Club de Lectura: Un té con Damas Oscuras, on llegirem i comentarem l’obra i la vida de les dames fosques de la literatura, com a dones i com a escriptores.
Cada dimarts a les 17.30h tenim el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial perquè som els llibreters qui llegim les històries. Activitat lliure i gratuïta, a partir de 3 anys.
Si vols llegir les nostres novetats i ressenyes, pots visitar-nos a les nostres xarxes socials (som a FB, Twitter e Instagram) i al nostre bloc: http://www.lafontdemimir.blogspot.com
I si vols formar part d’algun dels nostres clubs o activitats, passa per la llibreria, t’informarem sense compromisos i podràs apuntar-te també a la nostra NEWS, per rebre a la teva bústia totes les activitats.
No hay comentarios:

Publicar un comentario