C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

miércoles, 4 de septiembre de 2019

NEWS Activitats setembre 2019


We are back! I tornem amb ganes de gresca. Qui s’hi apunta?!

Ara al setembre anem muntant cosetes; amb la Setmana del Llibre en Català, la Diada i la Mercè, preferim enfocar-nos en els nous títols i posar-nos les piles de cara a l’octubre. Això sí, no deixeu de passar per veure els nostres aparadors i recomanacions de lectures en català!

Al setembre iniciarem la nova temporada del ‘Ves amb Conte!’, contes llegits pels llibreters; del nostre Club de Lectura i del Club de Lectura especialitzat en cifi, fantasia i terror, dirigit pel nostre amic Gonzalo (Chronos); del Club de Joc, trobada de jocs de taula per adults; i gaudirem del primer ‘Contes i Rondalles’ amb contes del Japó, amb la Maria Ten.

·         Dissabte 14 a les 11h, primera trobada de la temporada del Club de Lectura de cifi, fantasia i terror, dirigit pel Gonzalo (Chronos): Marea Tóxica, de Chen Qiufan (+18 anys) (Cal inscripció)

·         Dissabte 14 a les 12h, dins el cicle Il·lustrats, Contes i Rondalles: Contes del Japó amb la Maria Ten (+3 anys)

·         Dimarts 17 a les 17.30h, iniciem les histories del ‘Ves amb Conte!’ (+3 anys)

·         Dimarts 17 a les 18.30h, primera trobada del nostre Club de Lectura, on comentarem els llibres dels que hem gaudit aquest estiu (+18 anys) (Cal inscripció)

·         Dimecres 18 a les 19h, primera trobada del nostre Club de Joc, on farem tastet de les diferents novetats de GdM (+12 anys)

I a l’octubre venim ben carregats: clubs de lectura per a tots els públics; Club de Joc i Mini Club de Joc; Contes i Rondalles...

Recordeu que per participar en el Club de Lectura Infantil cal inscriure’s-hi. A finals de setembre avisarem dels grups i les dates de les primeres trobades. Aprofiteu i digueu-nos quins dies van bé als peques per a venir a gaudir de la lectura!

També podeu apuntar-vos al Club de Lectura generalista (llegim de tot) i al Club de Lectura de gènere (cifi, terror i fantasia), al Club de Joc i al Mini Club de Joc, com a la nostra News per rebre les nostres novetats i activitats a la teva bústia.

Estem muntant grups, tant per a fer tallers d’escriptura per a joves i adults, com per a un Club de Lectura i de Joc juvenil, així que, si hi esteu interessats, apunteu-vos!

I no deixis de seguir-nos als nostres blocs i a les xarxes, som a Facebook, Twitter i Instagram.

Bloc: http://www.lafontdemimir.blogspot.com (hi ha secció infantil i juvenil)

Twitter: @FONTMIMIR

Instagram: @lafontdemimir

Per qualsevol dubte i/o per apuntar-te a les activitats, pots visitar-nos i escriure’ns a isabel@lafontdemimir.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario