C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 30 de septiembre de 2019

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: octubre 2019

La tardor ja és aquí, tot i que la calor de l’estiu no acaba d’acomiadar-se, i què hi ha millor per un passeig entre les fulles groguenques o una tarda amb una tassa de té? Un llibre, of course!
El nostre octubre ve carregat d’activitats i xerrades, prepareu-vos perquè iniciem Club de Lectura Infantil amb la visita de l’autor i l’il·lustrador del llibre que llegirem; presentarem novel·les i relats, històrics i fantàstics; xerrarem de llibres al nostre Club de Lectura i Club de Lectura de Cifi, Terror i Fantasia; i aprofitant les festes del barri, jugarem a jocs de taula al carrer!!
·         Dimarts 1 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibresAVENTURA TOTAL, d’en Jaume Copons i en Julve. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 9 anys) (Cal inscripció)
·         Divendres 4:
-         A les 12h Presentació de novetats amb editorial Cerbero.
-         A les 18h Taula rodona i xerrada: Personas por defecto, amb David Pierre, Celia Corral-Vázquez, Nahikari Diosdado, Eva Duncan, Juan Alberto Hernández, Julia Olmeda, Caryanna Reuven e Israel Alonso. (+18 anys)
·         Dissabte 5 a les 12h, Jocs de Taula al carrer, per la Festa Major de Vilapiscina i Torre Llobeta. Amb la col·laboració de la Cia. de Jocs L’Anònima. (3 a 99 anys)
·          Dimarts 8 a les 19h, Club de Joc: Amb la col·laboració de Cia. de Jocs L’Anònima. (+16 anys)
·  
       
Dimecres 9 a les 19h, Presentació: Entre Beirut i tu, amb la seva autora, la Roser Miquel. (+16 anys)

·         Dimarts 15 a les 18h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres, i Xerrada. Ens visiten en Jaume Copons i en Julve per parlar d’AVENTURA TOTAL. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 9 anys) (Cal inscripció)
·         Dissabte 19 a les 11h, Club de Lectura de Ciència Ficció, Terror i Fantasia. Comentarem: Persons non grata, de Cassandra Khaw. Activitat conduïda per Gonzalo (Chronos). (+18 anys)
·         Dissabte 19 a les 12h, Presentació amb vermut. FABULARI, Atles de Rondalles Catalanes, amb: l’Alicia Gili Abad, editora d’Edicions SECC; en Menut i la Isabel del Río, dos dels autors de l’antologia. (+12 anys)
·  
       Dimecres 23 a les 19h, Xerrada en torn al personatge de Marco Polo per a la presentació de La veritable historia de Marco Polo, d’en Victor Jurado. (+16 anys)

·         Dimarts 29 a les 18.30h, Club de Lectura. Comentarem: Els assassinats de la Molly Southbourne, d’en Tade Thomson. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (+18 anys) (Cal inscripció)
·         Dimecres 30 a les 19h, Presentació: Cartas de una jovent feminista, d’Alma Karla. (+18 anys)
Cada dimarts a les 17.30h tenim el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial perquè som els llibreters qui llegim les històries. Activitat lliure i gratuïta, a partir de 3 anys.
Si vols llegir les nostres novetats i ressenyes, pots visitar-nos a les nostres xarxes socials (som a FB, Twitter e Instagram) i al nostre bloc: http://www.lafontdemimir.blogspot.com
I si vols formar part d’algun dels nostres clubs o activitats, passa per la llibreria, t’informarem sense compromisos i podràs apuntar-te també a la nostra NEWS, per rebre a la teva bústia totes les activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario