C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

sábado, 30 de marzo de 2019

NEWS Activitats llibreria La Font de Mimir: Abril 2019



Ja tenim un peu al mes d'abril i això significa que s'apropa Sant Jordi!!! Estem organitzant signatures amb autors aquí, a la llibreria, i a la nostra parada a Passeig Sant Joan, i una llista de recomanacions per a tots els gustos i edats!

A més, l'abril ve carregat d'activitats: club de lectura per a petits i adults; club de joc amb autor convidat; presentacions i contes; una xerrada especial amb professionals del món dels blocs literaris i una entrega de premis!

Un, dos i... ens enlairem!!



·         Dimarts 2 a les 18.00h, Club de Lectura Infantil, Els Somnis dels Llibres: Llegirem MARCOPOLA. L'Illa Remadora. Els Pirates de la Lluna. I treballarem les diferents veus i personatges dins el còmic.

·         Dimarts 2 a les 19.00h, Club de Joc: Especial amb l'autor Eloi Pujades.

·         Dissabte 6 a les 12.00h, Contes i Rondalles: Enganyifes!

·         Dimecres 10 a les 19.00h, Presentació: Carta para Gilberto, amb la seva autora, la Rhya G.N.C.

·         Dissabte 13 a les 12.00h, Xerrada sobre el món dels blocs literaris, amb la Carla de ‘Café de Tinta’ i en David Pierre de ‘A librería’.

·         Dimarts 23: Sant Jordi! Obrirem tot el dia, ininterrompudament.

·         Dissabte 27 a les 12.00h, Entrega dels Premis Imperdible de Biblionauta.

·         Dimarts 30 a les 18.30h. Club de Lectura: Platón y Nietzsche se encuentran en un bar, de Jessica Centelles Escribano.



A més, tots els dimarts (a excepció de Sant Jordi) a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat      

No hay comentarios:

Publicar un comentario