C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 4 de marzo de 2019

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: Març 2019



El mes de març ja és aqui i sembla que la primavera inicia el seu despertar. El mes passat vam gaudir de tardes fredes envoltats de llibres, presentacions, xerrades, contes i tallers. Aquest mes finalitzarem HILDA al Club de Lectura Infantil i iniciarem la lectura de MARCOPOLA. L’Illa Remadora; Ens aventurarem al far west en el Club de Joc; farem vermut amb ROJO SOBRE NEGRO; ens presentaràn i comentarem lectures; jugarem en familia al Mini Club de Joc; donarem la benvinguda a la primavera amb el Contes i Rondalles; i molt més!!



·         Dissabte 2 a les 12.00h, Contes i Rondalles: Donem la benvinguda a la Primavera amb la Patricia McGill.

·         Dissabte 2 a les 13.00h, Xerrada en torn de la novel·la de fantasia fosca ROJO SOBRE NEGRO, amb la Carla (de Café de Tinta), l’Alícia (escriptora i editora) i la Sílvia (filòloga). Amb un vermutet!

·         Dimarts 5 a les 18.00h, Club de Lectura Infantil: Finalitzarem la novel·la de HILDA.

·         Dimarts 5 a les 19.00h, Club de Joc: Especial Far West.

·         Dimarts 19 a les 18.00h, Club de Lectura Infantil: Llegirem MARCOPOLA. L’Illa Remadora. Treballarem les diferents veus i personatges dins el còmic, i farem un exercici ben divertit!

·         Dissabte 23 a les 12.00h, Mini Club de Joc: Farem tastet de diferents jocs de taula en família.

·         Dimecres 27 a les 18.30h, Club de Lectura: XXX

·         Dissabte 30 a les 12.00h, Presentació: Arcana. Cròniques del concili fetiller amb els autors Sergi G. Oset, Sònia Boj i Edgar Cotes, i l’editora Alícia Gili Abad.

·         Data per determinar: Presentació i debat en torn a Las profecías de Mothman amb Terra Incognita Crew i Pablo Vergel (editor de Reediciones Anómalas).



A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat      



No hay comentarios:

Publicar un comentario