C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

miércoles, 31 de octubre de 2018

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: Novembre 2018



Amb un fred que pel·la deixem enrere un mes d’Octubre en que hem resolt misteris al nostre ‘A porta tancada’ dedicat al joc Q de GdM; hem xerrat amb l’Emilia Illamola i la Victòria Lovaina dels seus últims llibres; hem iniciat el Club de Lectura per a Petits Mimir i hem recomanat un munt de llibres al nostre Club de Lectura; i de contes n’hem explicat una bona pila!!

I ara el Novembre entra amb força. L’iniciem amb el nostre Club de Lectura Petit Mimir i amb contes de tardor; xerrarem amb la Sara Martín i l’Hugo Camacho (d’Orciny Press) sobre la ficció de Pedrolo, més enllà del Mecanoscrit; descobrirem per què riem amb el ‘Més que un Club (de Lectura) dedicat a La Fórmula del Humor; en Miguel Adrover ens presentarà l’Equilibrista; i fins i tot serem a la Cat Con!!

·         Dimarts 6 a les 18.00h, després del ‘Ves amb Conte’, Club de Lectura Petit Mimir.

·         Dissabte 10 a les 11.00h, Club de Lectura Chronos (de cifi, terror i fantasia).

·         Dissabte 10 a les 12.00h, Contes i Rondalles: La Tardor.

·         Dijous 15 a les 19.00h, ‘El gènere fantàstic de Pedrolo: no només el Mecanoscrit”, amb la Sara Martín Alegre i l’Hugo Camacho.

·         Divendres 16 a les 19.00h, ‘Més que un Club (de Lectura)’: La fórmula del humor amb Luigi Fugaroli (editor de La Fuga), Manuel Manzano (escriptor i traductor), Andrés Erenhaus (descobridor de la formula) i Chini Overrated (il·lustrador).

·         Dimarts 20 a les 18.00h, després del ‘Ves amb Conte’, Club de Lectura Petit Mimir.

·         Dimarts 20 a les 19.00h, Presentació: La Equilibrista, amb en Miguel Adrover.

·         Dissabte 24 i diumenge 25, serem oberts amb normalitat, però tindrem també parada a la Cat Con.

·         Dimarts 27 a les 18.30h, Club de Lectura: X

Dies 1, 2 i 3 tanquem pel pont de Tots Sants.

A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat     

No hay comentarios:

Publicar un comentario