C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 1 de octubre de 2018

NEWS Activitats a La Font de Mimir: octubre 2018Ja som a la tardor! I tal com vam anunciar-vos en arribar de vacances, el mes d'octubre és ple d'activitats, jocs i lectures. Voleu saber-ne més? Som-hi!!

Al mes d'octubre tindrem presentacions literàries; desentrellarem la fórmula de l'humor, de la mà del seu descobridor i de La Fuga Ediciones. Els més petits gaudiran de contes i rondalles, i d'un taller de tardor. Iniciem el Club de Lectura per a Petits Mimir, i al nostre Club de Lectura per a adults no en llegirem un, ni dos, sinó tres llibres! A més, i això us ho dic amb xiuxiuejos, ens reunirem clandestinament al nostre 'Porta Tancada'. I jugarem a jocs de taula al nostre Club de Joc.·         Divendres 5 a les 19.00h, Presentació: Cabrils, Sao Paulo, Barcelona, amb la seva autora, l'Emília Illamola, i la Josefina Altés, membre del Projecte Dones Creadores Minerva.

·         Dissabte 6 a les 12.00h, dins les festes de Vilapicina i Torre Llobeta: Contes i Rondalles d’Avis, i un taller de Tardor.

·         Dimarts 9 a les 18.00h, Club de Lectura Petit Mimir. Després del 'Ves amb Conte!', iniciem el club de lectura infantil.

·         Dissabte 20 a les 12.00h, Contes i Rondalles: El meu avi i jo, amb editorial Joventut.

·         Dimarts 23 a les 18.00h, Club de Lectura Petit Mimir.

·         Dijous 25 a les 19.00h, Presentació: L'esquerda de l'àngel, amb la seva autora, la Victòria Lovaina, i en Ramon Vergés.

·         Divendres 26 a les 19.00h, 'Més que un Club (de Lectura)!': La Fórmula de l'Humor, amb en Luigi Fugaroli, editor de La Fuga; en Manuel Manzano, autor i traductor; l'Andrés Ehrenhaurs, descobridor de la fórmula; i en Chini Overrated, il·lustrador.

·         Dimarts 30 a les 18.30h, Club de Lectura on comentarem: La Curación, de Miguel Córdoba; Otro Tiempo, de la Raelana Dsagan; Les golfes del mirall fosc, de l'Alícia Gili Abad.A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat     

No hay comentarios:

Publicar un comentario