C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

sábado, 28 de abril de 2018

NEWS Activitats a La Font de Mimir: abril – maig 2018


Aquest ha estat un mes fabulós. Sant Jordi és màgic, una festa en què tots veniu a saludar i escollir la vostra nova aventura. A més, hem gaudit de xerrades de luxe amb traductors com l'Alexander Páez i la Maia Figueroa, els monstres i els aliens han envaït la llibreria, i una trentena d'autors van passar per la nostra taula de signatures.

Al maig us proposem una agenda d'activitats que no donarà temps a l'avorriment. La primavera i el bon temps ens porta ioga per a nens, vermuts literaris, presentacions de poesia, novel·la negra i narrativa, i un 'Més que un Club!' dedicat a Pedrolo durant el dia més friqui de l'any.

·         Dimecres 02 a les 19.00h, Presentació: Ulls de nen i Hereus del demà, de Joan Aldavert.

·         Divendres 04 a les 19.00h, Presentació del nou llibre d'Alfredo Álamo amb Hugo Camcho, el seu editor.

·         Dissabte 05 a les 12.00h, Activitat Infantil: Ioga per a peques, amb La Casa del Árbol.

·         Divendres 11 a les 19.00h, Presentació: Sólido Celado, poemari de Francisco Jota-Pérez, amb Elisabet Roselló i Sabrina Rodríguez.

·         Dissabte 12 a les 12.00h, Contes i Rondalles

·         Dimecres 16 a les 19.00h, Presentació: Llamada Trágica, de Javier Osorio.

·         Dissabte 19 a les 12.00h, Vermut Literari: Invasión, amb el seu autor, David Roas, i l'escriptor Sergi G. Oset.

·         Dimarts 22 a les 18.30h, Club de Lectura: Súper Extra Grande, de Yoss.

·         Divendres 25 a les 19.00h, Més que un Club (de Lectura)!: Tertúlia sobre Manuel de Pedrolo, amb l'Hugo Camacho (d'Orciny Press), en Sebastià Bennassar (autor de Manual de supervivència), i la Sara Martín (UAB).

·         Dissabte 26 a les 12.00h, Contes i Rondalles: Un especial de l'editorial Juventud.

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al nostre bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes, som al FB, al Twitter i a Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat    

No hay comentarios:

Publicar un comentario