C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 5 de marzo de 2018

NEWS Activitats de la llibreria La Font de Mimir: febrer-març 2018Deixem enrere la neu... Sí, la neu!! I tan increïble com l'aigua sòlida a la ciutat de Barcelona és que en Carles i una servidora hàgim fet un espot amb el #comerçsonabé. Voleu ballar i llegir una estoneta amb nosaltres? Us convido a veure l'espot:


Passada la BCNegra, amb la nostra xerrada anual per a joves i la Setmana de Baker Street, iniciem el mes de març amb un munt d'activitats, i amb novetats!! Amb contes per a nadons, presentacions de poesia i novel·la, un dissabte especial dedicat als il·lustrats de Flamboyant, torna el Club de Joc i el Mini-Club de Joc, i gaudirem d'una tertúlia molt misteriosa a la llum d'una espelma.

·         Dissabte 10 a les 12h, Mini-Club de Joc (+3 anys)

·         Dijous 15 a les 19h, Recital Corazones en la playa, amb en Joan Camps.

·         Dissabte 17 a les 12h, Contes i Rondalles per Nadons: ‘Coloraines’ (fins a 3 anys).

·         Dissabte 17 a les 13.00h, Presentació de Des de dins, amb la seva autora, Sàbel Gámez.

·         Dimarts 20 a les 18.30h, Club de Lectura doble: El largo viaje a un pequeño planeta iracundo, de la Becky Chambers i Un intrús a l’estany, d’en Joan Marc.

·         Dimecres 21 a les 19h, Tertúlia A la llum d'una espelma, amb el seu autor, en David Gómez Simó, l’editora de SECC edicions i la psicòloga Mercè Rigo.

·         Divendres 23 a les 18.30h, Club de Joc

·         Dissabte 24 a les 12h, Contes i Rondalles amb l'editorial Flamboyant: 'Un tramvia ple de sorpreses' amb la Patrícia McGill.

·         Dimecres 28 a les 20h tenim una activitat a porta tancada, informat a la llibreria i reserva la teva plaça!!

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al nostre bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes, som al FB, al Twitter i a Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat   
No hay comentarios:

Publicar un comentario