C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 27 de marzo de 2018

NEWS Activitats de La Font de Mimir: març – abril 2018Amb la pluja donem la benvinguda a la primavera i preguem perquè tinguem un Sant Jordi assolellat per a totes les activitats que tenim pensades!!

Març ha estat un mes ple d'històries, amb amor, poesia i terror; un mes on em convidat a la família els nostres companys del club de lectura de cifi i fantasia que, malauradament, van haver de dir adeu a casa seva; un mes en què cada dissabte ha estat una festa per als més petits de la casa i els jocs han omplert la nostra agenda; un mes per inicis clandestins i molts llibres per comentar!

Ara, a l'abril, no parem quiets, i volem convidar-vos a conèixer editorials noves, a descobrir la importància d'una bona traducció i la seva dificultat, i a dos clubs de lectura amb molt de què xerrar.

I per suposat, un abril amb una gran diada, que allargarem el cap de setmana fins dilluns de Sant Jordi. Perquè el dissabte 21 farem un encontre amb autors d'il·lustrats i narrativa per als peques, un especial amb show, festa i signatures!!

·         Divendres 06 a les 19.00h, presentació de l’editorial Reediciones Anómalas.

·         Dissabte 07 a les 12.00h, Contes i Rondalles: Sant Jordi i el Drac gandul.

·         Dissabte 14 a les 13.00h, Pica-pica lector amb el Monstruari d’edicions SECC.

·         Dimarts 17 a les 18.30h, Club de Lectura. A comentar: La extraordinaria familia Telemacus, de Daryl Gregory (Blackie Books) i En aquell cel brillen estels desconeguts, d’Stalker (Raig Verd).

·         Divendres 20 a les 19.00h, ‘Més que un Club!’: Traductors i traduccions.

·         Dissabte 21 un Sant Jordi Infantil:

-          11.30h Show amb Jaume Copons i Liliana Fortuny

-          12.15h Signatures amb Muriel Villanueva i Ferran Orta, Maria i Punto, Lia Bertran, Jaume Copons i Liliana Fortuny.

·         Dissabte 21 a les 13.00h, Vermut Literari amb l’Alfredo Álamo i l’Hugo Camacho.

·         Dilluns 23 diada de Sant Jordi. Tot el dia, signatures i munts de títols.

·         Dissabte 28 a les 12.00h, Mini-Club de Joc (a partir de 3 anys).

A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al nostre bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat  

No hay comentarios:

Publicar un comentario