C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

sábado, 3 de febrero de 2018

NEWS Activitats a La Font de Mimir: gener – febrer 2018



El mes de gener ens ha portat nous lectors i aventures, xerrades molt interessants al voltant de la novel.la negra, del terror i la poesia. Amb la BCNegra a les portes, hem celebrat la nostra xerrada anual per a joves amb escriptors de luxe; ens van acompanyar el Sebastià Bennassar i el Biel Cussó.

Però si el gener va ser genial, el febrer serà explosiu!! Celebrarem la nostra passió per Sherlock Holmes amb la Setmana de Baker Street, dos dies en que farem una xerrada sobre l’autor, el personatge i la seva traducció.

Com cada mes farem el nostre especial per als peques un dissabte al matí i tots els dimarts llegirem contes per al nostre públic predilecte. A més, recordeu que un dimarts ens retrobarem amb el Club de Lectura, aquesta vegada per comentar un clàssic de la ciència ficció!

I si en voleu saber més sobre la il·lustració amb totes les seves variants, des de l’àlbum, al còmic i el story board, farem un ‘Més que un Club!’ dedicat al tema, amb la Rocío Bonilla, en Jun Matsura, la Lilian Fortuny i en Bié.

·         Setmana de Baker Street:

-          Dimarts 6 a las 19.00h “Les aventures de Sherlock Holmes” amb: Xavier Zambrano, el seu traductor al català; en Josep Lluís Martín, historiador i membre del Cercle Holmes; i la col·laboració de Viena Edicions.

-          Dimecres 7 a les 19.00h juguem a ser un personatge del món d'en Sherlock Holmes en una tarda de ‘Time Bomb. Sherlock Vs Moriarty’. Vine i salvem la ciutat!

·         Dissabte 10 a les 12.00h, Contes i Rondalles.

·         Dimarts 20 a les 18.30h, Club de Lectura: comentem “El hombre en el castillo”, d’en Phillip K. Dick.

·         Divendres 23 a les 19.00h, ‘Més que un Club!’: La il·lustració a la literatura. Amb els il·lustradors: Rocío Bonilla, Jun Matsura, Lilian Fortuny i Bié.

Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al nostre bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes, som al FB, al Twitter i a Instagram!!

I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat 

No hay comentarios:

Publicar un comentario