C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 8 de junio de 2017

NEWS Activitats de La Font de Mimir: maig-juny 2017


Després de portar la tovallola de dalt a baix pel dia de l'orgull friki i descobrir els secrets de la ciència ficció, la fantasia i el terror en clau d'humor amb el nostre 'Més que un Club!', acompanyats pel Sergi Escolano, l’Hugo Camacho i el Sergi Álvarez, ens endinsem al juny amb ganes de descobrir les històries que ens acompanyaran durant l'estiu.
Al maig vam iniciar nous projectes, com el Club de Fans de l'August i els monstres, una reunió lectora molt especial entre nanos apassionats d'aquest personatge i les seves aventures. I ens acomiadem fins al curs que ve del Mini-Club de Joc.
Aquest mes diem fins aviat a les nostres activitats infantils amb un Conta Contes especial per als més petits, de 0 a 3 anys. I també tindrem el nostre últim 'Més que un Club!' amb la continuació de la xerrada sobre ciència ficció i humor que vam iniciar amb 42: el sentit de l'humor, de la fantasia i de tota la resta.
Us avisem que, a partir del 10 de juny, ja no obrirem els dissabtes fins al setembre.
• Dissabte 10 a les 12.00h Conta Contes: Del bressol a la lluna! Per a infants de 0 a 3 anys.
• Dimarts 13 a les 18.30h Club de Lectura. Comentarem: Farishta, d’en Marc Pastor (Catedral), i molts títols més.
• Divendres 16 a les 19.00h 'Més que un Club!': Segona part de la xerrada 42: el sentit de l'humor, de la fantasia i de tota la resta.

Vols rebre les nostres novetats abans que ningú? T'agradaria participar en les nostres taules rodones, trobades amb autors i club de lectura? Escriu-nos a mimir@lafontdemimir.cat / isabel@lafontdemimir.cat, o visita'ns C/ Costa i Cuxart núm. 5.

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario