C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 30 de marzo de 2017

NEWS Activitats de la llibreria La Font de Mimir: març - abril 2017


Ja som a la primavera! I entre flors i esternuts preparem aparador i firmes per a Sant Jordi. Aquest any ho celebrem el doble: dissabte 22 i diumenge 23 tindrem taula de signatures. El dissabte al matí dedicada als més petits de la casa, un Sant Jordi especial per a nens i nenes amb ganes d'aventures! I dissabte a la tarda, així com tot el diumenge, tindrem autors de diferents gèneres desfilant per la paradeta que muntem a les portes de la llibreria.
Tampoc pot faltar la nostra taula rodona dedicada a la literatura. Aquest mes, el 'Més que un Club!' versarà sobre Editors Independents, i ens acompanyaran Raig Verd, Alrevés, Jekyll & Jill, Impedimenta i Orciny Press, a més de recomanacions d'altres editorials la mar d'interessants.
Amb el Club de Lectura comentarem Cáscara de nuez, d'Ian McEwan, una novel·la amb un narrador molt peculiar.
Per als més petits, el nostre contacontes, aquest cop passarem una bona estona amb un espectacle de màgia i contes.
I, per descomptat, no us podeu perdre la presentació del llibre Eren Ells, d’en Carles Rebassa, premi Ciutat de Barcelona 2016.
• Dissabte 01 a les 12h, Conta Contes: Llibrecadabra, amb el mag Jaïr.
• Divendres 07 a les 19h, 'Més que un Club!': Taula rodona sobre Editors Independents.
• Dimarts 18 a les 18.30h, Club de Lectura: Cáscara de nuez, d'Ian McEwan (Anagrama)
• Dimecres 19 a les 19h, Presentació: Eren Ells, d’en Carles Rebassa, premi Ciutat de Barcelona 2016
• Dissabte 22 de 10 a 14h: Un Sant Jordi per els més petits! Amb la Eulàlia Canals, la Roser Calafell, en Ginés Mulero, en Jaume Copons i la Liliana Fortuny.
• Dissabte 22 de 17 a 20h, taula de firmes pre-Sant Jordi amb: Coia Valls, Xulio Ricardo Trigo, Myriam Oliveras, Sebastià Bennassar, Meritxell Falgueras y Sergio Escolano.
• Diumenge 23, ¡Sant Jordi! Taula de signatures de 10 a 20h, amb: Jordi Ledesma, José Ramón Vera, Manuel Gris, Mónica Tornadijo, Sílvia Tarragó, Silvia Gelices, Xavier Caparrós, Vicente Verdú, Nika Vázquez, Sergi Puertas, Rafael Vidac, Sergi G. Oset, Sergi Álvarez, Xavier Borrell, Paz Castelló, José A. Bonilla, Isabel del Río, Ángeles Doñate y Sergi Echaburu.

Vols rebre les nostres activitats en el teu email i assabentar-te de les novetats? T'agradaria unir-te al nostre Club de Lectura o apuntar-te a un dels nostres tallers? Passa't per la llibreria, escriu-nos un mail a mimir@lafontdemimir.cat o respon a aquest post.

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario