C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 31 de enero de 2017

NEWS Activitats La Font de Mimir: gener-febrer 2017


Aquest ha estat un mes Negre a La Font de Mimir, i no perquè hagi estat negatiu, ni molt menys! Sinó perquè hem celebrat la BCNNegra amb una xerrada temàtica, en el cicle 'Més que un Club!', amb tres grans autor: en Sebastià Bennassar, el Jordi Ledesma i en Xavier Borrell.
Link a la entrevista als autors:
A més, al Club de Lectura vam comentar el gènere fantàstic, arran de la lectura de Más allá del viento del norte, i després vam anar divagant fins a parlar del dark fantasy, el terror i el bizarro.
I, com sempre ens quedem amb ganes de comentar més lectures, aquest mes de febrer hem decidit que llegirem dos llibres per a la trobada del Club i, per si fos poc, ens acompanyaran l'autora d'un i l'editor de l'altre. Així que a llegir i a preparar preguntes!
Per els més petits, començarem amb la visita de Jaume Copons i Liliana Fortuny, autors de la sèrie Agus i els monstres, que ens faran un divertit taller. I a més, les nostres activitats mensuals: el conta contes i el mini club de joc.
• Dissabte 04 a les 12.00h, Crear, viure i jugar, amb els autors d’Agus i els monstres.
• Dilluns 06 al matí, Xerrada Juvenil de Novel·la Negra amb en Sebastià Bennassar i el Jordi Ledesma.
• Dissabte 11 a les 12.00h, Mini-club de Joc, passem una bona estona descobrint nous jocs de taula.
• Dimarts 14 a les 18.30h, Club de Lectura: Las Bocas de la Montaña. El Señor del Viento, d'Isabel del Río (Edicions Atlantis), i La Casa de Arenas Movedizas, de Carlton Mellic III (Orciny Press). Comptarem amb la presència de l'autora de Las Bocas de la Montaña i de l'editor d’Orciny Press.
• Dissabte 18 a les 12.00h, Conta contes al voltant del tema de l’amor.

• Dimecres 22 a les 18.30h, Club de Joc, amb la presentació d’un nou joc de l’editorial Devir.

En el nostre blog podràs trobar recomanacions i ressenyes noves cada setmana. I, si vols rebre les nostres NEWS i activitats en el teu email, o apuntar-te al Club o qualsevol altre taller o xerrada, passa't per la llibreria o escriu-nos.

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario