C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

miércoles, 4 de enero de 2017

NEWS Activitats de la Font de Mimir: Gener 2017


Amb l'entrada del nou any, a La Font de Mimir us proposem un munt de lectures i activitats per a tot tipus de lectors.
Continuem amb el nostre Club de Lectura, una trobada mensual en què comentem una obra escollida durant la sessió anterior, a més d'altres llibres —fins i tot pel·lícules o sèries— que ens hagin inspirat. El Club és obert i gratuït, pots apuntar-te a la llibreria, responent a aquest missatge o escrivint-nos un mail.
'Més que un Club (de Lectura)!' És el títol d'una sèrie de xerrades temàtiques al voltant de temes i gèneres literaris. Les xerrades són en format de taula rodona, és a dir, busquem la col·laboració del públic, tothom pot comentar, preguntar i donar la seva opinió al respecte. A més, convidem a ponents de luxe —autors, editors i experts en el tema— perquè ens facin algunes recomanacions.
Per als més petits comptem amb els Conta Contes i els Tallers infantils. Els realitzem els dissabtes a les 12h i també són oberts al públic. Si vols rebre les novetats, passa't per la llibreria i t'informarem.
A més us recordem que tots els dimecres a les 17.30h llegim contes pels més petits, i que al Mini-club de Joc podem gaudir d'una bona estona aprenent jocs nous.
Divendres 13 a les 19h 'Més que un Club (de Lectura)!': Novel·la Negra amb en Xavier Borrell, en Sebastià Bennassar i el Jordi Ledesma.
Dimarts 17 a les 18.30h Club de Lectura: Más allá del viento del norte de George MacDonald (Ático de Libros)
Divendres 20 a les 18.30h Taller de literatura fantàstica II, la creació d’un heroi amb en Roger Peruga i en Pau Sitjar, creadors de la saga Memorias de Harleck.
Dissabte 21 a les 12h Conta Contes i Taller: La gran fàbrica de les paraules + Taller de paraules boniques.

Dissabte 28 a les 12h Mini-club de Joc.

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario