C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 1 de diciembre de 2016

NEWS Activitats de la Font de Mimir: novembre-desembre 2016


Hem gaudit d'un mes ple de recomanacions i lectures. En el nostre Club de Lectura vam comentar tot tipus d'històries i vam escollir Piel de Lobo com a lectura per la pròxima trobada. A la primera xerrada de 'Més que un Club (de Lectura)!' ens vam deixar aconsellar per descobrir el nostre còmic/manga preferit. Vam aprendre a internar-nos en els mons de ficció amb en Roger Peruga i en Pau Sitjar, autors de Les Memòries de Harleck. I vam descobrir els secrets de Collserola amb en Josep Mª Casas.
Ja tenim aquí el mes de Desembre i estem preparant una llista de recomanacions per a aquestes festes. I, per descomptat, les nostres activitats no s'aturen!
• Dissabte 3 a les 12.00h Mini-Club de Joc: juguem a jocs de taula amb els més petits (+ de 3 anys).
• Dimarts 13 a les 18.30h Club de Lectura: Piel de Lobo de la Lara Moreno
• Dimecres 14 a les 19.00h Llibres infantils per Nadal: les editorials BiraBiro i Babulinka ens presentaran el seu catàleg de llibres il·lustrats.
• Dissabte 17 a les 12.00h Conta Contes: Pícnic per petits curiosos, amb Sherezade Bardají.
• Dimecres 28 a les 12.00h Noè Rivas: presentació del seu nou llibre Cançons per somriure.
A més, volem convidar-vos a la presentació de la nova novel·la de la nostra companya: Las Bocas de la Montaña. El Señor del Viento.  Es presentarà dijous 15 a les 18.30ha la cafeteria Pudding (Pau Claris, 90).
Si voleu apuntar-vos a les nostres xerrades i activitats, i ser els primers a rebre les novetats i recomanacions, podeu visitar-nos a la llibreria i escriure a mimir@lafontdemimir.cat o a isabel@lafontdemimir.cat
I cada setmana pengem noves ressenyes al nostre blog:
No te les perdis!

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario