C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

miércoles, 2 de noviembre de 2016

NEWS Activitats La Font de Mimir octubre-novembre 2016


Amb la Castanyada, Halloween i el Dia de Tots Sants, ens acomiadem d'aquest mes d'octubre que tantes lectures meravelloses ens ha portat.
I saludem al novembre, mes en què iniciem les nostres xerrades temàtiques en què, aprofitant el Saló del Manga, podrem parlar amb professionals sobre Còmic i Manga, escoltar un munt de recomanacions i participar al màxim. Perquè d'això es tracta, xerrades en què el públic pugui preguntar, comentar i dir la seva.
Com cada mes, ens reunirem amb el Club de Lectura per parlar del llibre que vam triar la sessió anterior: Les pereres tenen la flor blanca de Gerbrand Bakker (Raig Verd). Recordeu que és un club obert i gratuït, si voleu apuntar-vos no teniu més que escriure’m o passar-vos per la llibreria el dia de la trobada.
Pels més petits, us que cada dimecres, a les 17.30, oferim l'espai VES AMB CONTE!, on compartirem lectures de llibres il·lustrats.
I que aviat iniciarem el nostre Mini Club de Joc! Ens trobarem un dissabte al mes per a que els peques aprenguin i gaudeixin d'un munt de jocs de taula.
Dissabte 5 a les 12.00h Infantil: Presentació del llibre infantil Les aventures del jove Saturnino Calleja, el rescatacontes.
Dimarts 8 a les 18.30h Club de Lectura: Les pereres tenen la flor blanca de Gerbrand Bakker (Raig Verd).
Divendres 18 a les 18.30h Taller de literatura fantástica: La creació d’un món de fantasia.
· Divendres 25 a les 19.00h Xerrada: Els secrets de Collcerola i San Cugat, amb Josep Mª Casas, autor del llibre Descobrint Sant Cugat del Vallès.
Dimecres 30 a les 18.30h Club de Joc, comença la nova temporada!

Us esperem aquest mes de novembre per gaudir de les històries i de la compañía :D 

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario