C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

viernes, 7 de octubre de 2016

NEWS Activitats de la Font de Mimir: setembre-octubre 2016


Aquest mes de reentré ens hem posat les piles muntant les noves activitats que us oferirem aquest curs, així com posant en marxa els nostres clubs i contacontes. I després de discutir sobre camins vitals, autodescobriments i el paper de la dona amb Más allá del cielo azul d'Emilia Illamola, ens acomiadem del setembre amb fam d'històries i desitjos de compartir-les amb vosaltres.
A l’ Octubre reiniciem el nostre Club de Lectura per comentar totes les històries que ens han fet viatjar durant aquest estiu.
Per els més petits comencem amb els nostres Conta Contes mensuals, aquesta vegada dins el programa de la Festa Major de Torre Llobeta i Vilapicina.
També volem encetar, a partir del dia 13, VES AMB CONTE! Una estoneta per passar per la llibreria, on llegirem algun conte per els més petits. Cada dimecres, de 17.30 a 18.00.
•  Dissabte  8  a les 12.00h Conta Contes. Contes Monstruosos.
Dimarts 25 a les 18.30h Club de Lectura. Primera trobada de la temporada.
I estigueu atents a les novetats, per què a partir de Novembre començarem amb les nostres Xerrades Temàtiques. Cada mes organitzarem una xerrada envers el món del llibre o algun dels seus gèneres. Aquest novembre, coincidint amb el Saló del Manga, parlarem d’aquest fenomen del còmic amb especialistes del gènere i amb tots els seus fans que hi vulguin participar, i aprofitarem per conèixer les últimes novetats.
Per altra banda també farem un taller de literatura fantàstica, amb els autors de les Memorias de Harleck, on aprendrem com crear un món fantàstic. Si hi esteu interessats ja podeu començar a apuntar-vos.
Si vols ser del nostre Club de Lectura, apuntar-te a les nostres activitats o rebre la News en el teu mail i avisos de les activitats sorpresa, escriu-nos a mimir@lafontdemimir.cat, visita'ns a la llibreria en Costa i Cuxart 5 o respon directament a aquest missatge.

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario