C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 5 de julio de 2016

NEWS Activitats de la Font de Mimir, juny-juliol 2016


Aquest mes de juny ha estat ple de rialles i prediccions de futur, així com de discussions sobre els temes més diversos, des de la societat actual i el crim, fins a la nutrició i els càtars. Ens han acompanyat autors com en Manel Aljama amb el seu Futur Imperfecte, i hem presenciat l'horror de l'inevitable amb en Jordi Ledesma.
La Font de Mimir va formar part del jurat del Premi Llibreter, pel que no podem deixar de suggerir els guardonats d'aquest any, obres no només escollides per els llibreters, sinó també per vosaltres, lectors, des dels Clubs de Lectura i els vostres comentaris actius.
Al juliol ja ens acomiadem fins al curs que ve, i volem fer-ho com toca, amb muntanyes de llibres i molta molta il·lusió.
• Dimecres 06 a les 19.00h Cafè amb en Jordi de Manuel: 'Construir atmosferes en la narrativa'
• Dijous 14 a les 18.30h Última trobada de la temporada del nostre Club de Lectura. A comentar: Cartell & Lovecraft d’en Jonathan L. Howard
A més, com sabem quant us agrada emportar-vos noves aventures a la maleta, estem preparant una llista de recomanacions per a tots els gustos i edats.

I com sempre, si vols rebre les nostres novetats i activitats per email i/o apuntar-te a alguna de les nostres activitats, no deixis de visitar-nos o escriure'ns.

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario