C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 13 de marzo de 2014

CLUB DE JOCUn altre club que hem encetat aquest any és el CLUB DE JOC. Es tracta d’ una iniciativa del Consorci per a la Normalització Lingüística i que consisteix a jugar a jocs de taula en català fent servir el català com a llengua de joc. L’ idea és normalitzar l’ ús del català en un espai i un moment d’ oci. La majoria de gent que s’ apunta és gent que està estudiant català i vol aprofitar per deixar-se anar a l’ hora de parlar-lo, practicar i perdre la vergonya tot descobrint un munt de jocs de taula força interessants i divertits.
 

L' ILLA PROHIBIDA
 
 
 

L’ Aurora n’és la responsable i ens porta, un cop al mes els jocs a la llibreria, ens explica com es juga i passem una estona jugant mentre practiquem el català. Aquest cop em vaig apuntar de seguida, ja que a mi m´encanten els jocs de taula. Per la part de practicar el català pensava que jo podria ajudar els altres, però he confirmat que tinc un autèntic català de can fanga i que no em va malament una mica de repàs!!!
 
 
 
 
 
 

CARCASSONE
Fins ara hem jugat a L’ ILLA PROHIBIDA, CARCASSONE I CATAN. Tots molt divertits i entretinguts i amb els que he pogut deixar clar que jo jugo per guanyar!!! El pròxim dia hem de jugar a EL DESSERT PROHIBIT, una evolució de l’ ILLA PROHIBIDA que promet ser interessant, tot i que es un joc on o guanyem tots o no guanya ningú!!
 
 
 
 
 
CATAN
Aquest també és un Club obert a tothom que vulgui participar-hi i, és clar, gratuït. Així que si voleu apuntar-vos a fer una partideta, només ens heu d’ enviar un mail i estar disposats a passar una bona estona... això si, parlant en català!!!No hay comentarios:

Publicar un comentario