C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 26 de febrero de 2013

18 CONTES, UNA LECTURA DIGITAL I SOLIDARIA


Com no podia ser d’ un altre manera, això de demanar col·laboracions te el perill de que en un moment donat te la demanin a tu…

I així es com ens ha arribat la petició d’ en Maurici, un client de la llibreria, que ha “fabricat” un llibre digital "18 CONTES", on recull 18 contes escrits per ell i que han guanyat algun premi o li han estat publicats. No m’ embolicaré gaire en explicar els ”què-qui-com” del llibre per que ell ho fa de forma més que convincent en una entrada dels seu bloc que aquí us deixo: http://elblogdelmaurici.blogspot.com/2013/02/novetat-literaria-18-contes.html.

El que sí que vull recalcar es el preu del llibre i la forma de pagament. Com ell comenta al seu bloc, el preu del llibre, el posem nosaltres!! I és que l’ únic que demana és que fem un donatiu, el que sigui, a qualsevol ONG i l’ avisem i ell ens fa arribar l’ arxiu amb el llibre. També ens avisa que per aquells que ara mateix no estiguin en condicions de poder fer donatius, poden llegir els contes en el mateix bloc... però només per els que no podeu col·laborar, eh!!!

Una iniciativa solidària amb un triple valor; per un cantó ens ofereix una bona lectura, per un altre ens recorda la necessitat de col·laborar amb organitzacions solidaries i finalment ens dona exemple de que no de tot hem de treure un benefici, que és una cosa que potser en els últims temps jo havia trobat a faltar... i així ens va!!!

En resum, que el Maurici ens ha demanat si podem donar publicitat a aquesta iniciativa i convidar a tot aquell que es passi per aquí a comprar i gaudir d’ aquest llibre!!!

I com no podia ser d’ un altre manera, la nostra resposta ha estat, evidentment:
que NO!! (si, Maurici, aquesta resposta ha estat de mala manera copiada inspirada en el teu relat “El conferenciant”!)
Moltes gràcies per fer-nos partícips d’ aquesta iniciativa, et desitgem molta sort !!

No hay comentarios:

Publicar un comentario