C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 24 de enero de 2012

ALGUNES NOVETATS


Hola de nou a tothom!

Després de la pausa obligada de nadal (molta feina per vendre i molta per tornar a posar-se al dia) tornem a fer alguna entrada al blog.

Val a dir que poques novetats hi ha hagut fins ara, però en els últims dies han començat a arribar-nos molta cosa nova i interessant, sobre tot en novel·la negra, segurament degut a la proximitat de la trobada BCN negra, sobre la qual farem en breu una entrada especial.

I entre totes aquestes novetats cal destacar la sortida en català de dos dels títols més venuts aquest Nadal: EL PRESONER DEL CEL, de Carlos Ruiz Zafón, i VIATGE A L’ OPTIMISME, de l’ Eduard Punset.

També acaba d’ arribar-nos, tant en català com en castellà, la novel·la de Federico Moccia, ESTA NOCHE DIME QUE ME QUIERES, que, ves per on, tracta de nou el tema de l’ amor, aquest cop entre dues persones de mons oposats que el destí unirà...
 
Per altre banda i canviant de tema, LA TUMBA PERDIDA, de Nacho Ares, ens porta als misteris de l’ antic Egipte, amb una novel·la que te com a protagonista l’ arqueòleg Howard Carter, qui després de trobar la tomba de Tutankhamon s’ embarca en  la búsqueda  d’ un altre sepulcre que pot ser no hauria de ser profanat... Un recorregut per l’ egipte dels faraons i dels homes que amb la seva passió i tenacitat van treure a la llum els secrets d’ aquesta civilització.

Aquí a l’ esquerra hi teniu els primers capítols.

En català cal destacar la nova novel·la de Xavier Bosch, HOMES D’ HONOR, on retrobem el protagonista de SE SABRÀ TOT,  Dani Santana, ara conductor d’ un programa d’ investigació i entrevistes a televisió on coneixerà una siciliana que ha destapat  el secrets de la Cosa Nostra, un testimoni de l’ incendi del Liceu amb informació incòmoda i un alcalde de Barcelona que descobrirà la veritat sobre els seu pare, un heroi de l’exili...

 
Com ja us he dit hi ha hagut altres novetats, però us en parlarem en una altre entrada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario