C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

viernes, 2 de octubre de 2020

NEWS Agenda activitats Octubre 2020

 


Tornats de vacances i amb moltes ganes de fer coses, però amb totes les mesures necessàries perquè siguin segures per a tothom, vam iniciar al setembre amb els clubs de lectura per adults i un parell de conta-contes al carrer.

La tardor ja és aquí i, si el temps ens ho permet, encara farem alguns contes més al carrer. També reiniciarem els grups del club de lectura infantil (places tancades per aforament limitat) i continuarem amb els d'adults.

 

Dilluns 5 a les 17.45, Club de Lectura Infantil ‘Lectoherois’. Ens retrobarem i xerrarem de les nostres lectures d’aquest estiu. Amb l’escriptora Isabel del Río. (+7 anys)


Dimarts 6 a les 18.00h, ‘Ves amb Conte!’ Contes al Carrer: Ratolins de conte
amb Gina Clotet, d’Umpalumpa. (+3 anys)

Dimarts 13 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil ‘Els somnis dels llibres’. Ens retrobarem i xerrarem de les nostres lectures d’aquest estiu. Amb l’escriptora Isabel del Río. (+7 anys)

Dissabte 17 a les 11.00h, Club de Lectura Fahren-Hate (ciència ficció, fantasia i terror). Comentarem Mil millones de años hasta el fin del mundo, de Arkadi i Borís Strugatski. Amb Gonzalo, de Chronos Editorial. (+16 anys)


Dilluns 19 a les 17.45h, Club de Lectura Infantil
‘Lectoherois’. Llegirem Timo. El Aventurero i jugarem amb la imaginació. Amb l’escriptora Isabel del Río. (+7 anys)

Dimarts 20 a les 18.30h, Club de Lectura. Comentarem Un verdor terrible, de Benjamín Labatut. Amb l’escriptora Isabel del Río. (+16 anys)

Dijous 22 a les 18.30h, Club de Lectura ‘Un té con Damas Oscuras’. Comentarem l’obra de Pilar Adón, centrant-nos en La vida submergida. Amb les escriptores Gemma Solsona i Isabel del Río. (+16 anys)


Dimarts 27 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil
‘Els somnis dels llibres’. Llegirem Timo. El Aventurero i jugarem amb la imaginació. Amb l’escriptora Isabel del Río. (+7 anys)

Dissabte 31 a les 12.00, Contes i Rondalles: Halloween amb Umpalumpa. (+3 anys)

Totes les activitats son amb aforament limitat i agraïm la vostra col·laboració apuntant-vos abans.

 

Encara no podem iniciar la resta d'activitats que tenim al cap, però quan sigui possible ho avisarem per mail, xarxes, web i blocs.

Gràcies pel vostre suport i continuem llegint!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario