C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 3 de febrero de 2020

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: febrer 2020


Al febrer la novel·la negra, el misteri i el romanç amb els llibres son els protagonistes, així que, com cada any, volem fer de vosaltres investigadors experts i, també, donar-vos a conèixer editorials i autors que faran replantejar i pensar moltes coses del vostre dia a dia.
Al gener vam iniciar nou club de lectura, ‘Un té con Damas Oscuras’, amb la incombustible Gemma Solsona i la nostra Isabel del Río. Vam xerrar en torn la vida i l’obra d’Ángela Carter i, aquest mes, farem el mateix amb la Daphne Du Maurier.
A més, aquest mes obrim nou grup per al Club de Lectura Infantil. El dels dimarts ja és ple i ara en tindrem un de nou els dilluns a la tarda.
Per si això fos poc, gaudirem d’una xerrada increïble amb editores de gènere en català que aposten per veus femenines, i jugarem amb joves a resoldre misteris dels SHERLOCK, de GdM.
· 
        Dilluns 3 a les 17.30h, nou grup del Club de Lectura Infantil: La caja de música. Bienvenidos a Pandoriente, de Gijé i Cabone. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 10 anys) (Cal Inscripció)
·         Dimarts 4 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres: Y entonces nos perdimos..., de Ryan Andrews. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 10 anys) (Inscripcions tancades)
·         Dimecres 5 a les 19h, Club de Joc: Jocs Zen. (+16 anys)
·         Dissabte 8 a les 12h, Mini Club de Joc. (Activitat en família)
·         Dimarts 11 al matí, Resolem el misteri amb els SHERLOCK (GdM). Activitat jove dins el marc de la BCNegra, al IES Manuel Carrasco i Formiguera. (+16 anys)
· 
        Dissabte 15 a les 11h, Contes i Rondalles: Carnestoltes, amb Santi Rovira i Umpalumpa. (+3 anys)
·         Dissabte 15 a les 12h, Xerrada: Un nou món és possible. Dones a la ciència ficció i la fantasia, imaginem alternatives al capitalisme. Amb les editores de Raig Verd, Mai Més Llibres, Hermenaute i SECC. (+18 anys)
·         Dissabte 15 a les 13h, Presentació de la revista Freakcions. Amb els nois del Biblionauta i la Judit, de Mai Més Llibres. (+16 anys)
·         Dilluns 17 a les 17.30h, nou grup del Club de Lectura Infantil: La caja de música. Bienvenidos a Pandoriente, de Gijé i Cabone. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 10 anys) (Cal Inscripció)
·  
       Dimarts 18 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres: La caja de música. Bienvenidos a Pandoriente, de Gijé i Cabone. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 10 anys) (Inscripcions tancades)
·         Dijous 20 a les 18.30h, Club de Lectura ‘Un té con Damas Oscuras’: Los pájaros y otros relatos, de Daphne Dy Maurier. Parlarem de l’autora, de la seva vida i la seva obra, amb Gemma Solsona e Isabel del Río. (+18 anys) (Cal Inscripció)
·         Dissabte 22 a les 11h, Club de Lectura de cifi, fantasia i terror: Metal·lurgia, de Víctor Nubla. Amb el nostre company Gonzalo, d’Editorial Chronos. (+18 anys)
·         Dimarts 25 a les 18.30h, Club de Lectura: La Dama de Blanco, Wilkie Collins. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (+18 anys)
Apunteu-vos al nostre nou Club de Lectura: Un té con Damas Oscuras, on llegirem i comentarem l’obra i la vida de les dames fosques de la literatura, com a dones i com a escriptores.
Cada dimarts a les 17.30h tenim el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial perquè som els llibreters qui llegim les històries. Activitat lliure i gratuïta, a partir de 3 anys.
Si vols llegir les nostres novetats i ressenyes, pots visitar-nos a les nostres xarxes socials (som a FB, Twitter e Instagram) i al nostre bloc: http://www.lafontdemimir.blogspot.com
I si vols formar part d’algun dels nostres clubs o activitats, passa per la llibreria, t’informarem sense compromisos i podràs apuntar-te també a la nostra NEWS, per rebre a la teva bústia totes les activitats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario