C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 2 de diciembre de 2019

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: desembre 2019


Ja esteu preparant el rebost de mandarines pel Tió? I la vostra carta de reis? Nosaltres ja tenim la nostra, en blanc per a què hi escriviu tots els títols que vulgueu!
A més, desembre ve carregat d’activitats: xerrades, contes, clubs de lectura, jocs...
I la nostra companya, la Isabel del Río, torna a viatjar per fer una xerrada. Aquest cop a la Hispacon 2019, on parlarà sobre Ángela Carter, autora de cifi, fantasia i terror, i trencadora de contes clàssics.
·         Dimarts 3 a les 19h, Club de Joc: Scape Room! (+16 anys)
·         Dimarts 10 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres: Drets i Deures dels nens, de César Bona i Joan Turu. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 10 anys) (Inscripcions temporalment tancades, pregunteu a llibreria)
· 
        Dissabte 14 a les 12h, Contes i Rondalles: Frida Kalho, amb Txell Alujas i Editorial Shackleton. (+3 anys)
·         Dimarts 17 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres. L’home pal, de Julia Donaldson i Axel Scheffler. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 10 anys) (Inscripcions temporalment tancades, pregunteu a llibreria)
·         Dimarts 17 a les 19.15h, Club de Lectura: Mi hermana, asesina en sèrie, de Oyinjan Braithwaite. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (+18 anys)
·         Divendres 20 a les 19h, Xerrada en torn al món del còmic (+18 anys)
·         Dissabte 21 a les 11h, Contes i Rondalles per Nadons. Amb Umpalumpa. (+0 anys)
· 
        Dissabte 21 a les 12h, Mini Club de Joc. Recomanacions per al Nadal (+3 anys)
·         Diumenge 22 serem oberts!
·         Dissabte 28 a les 12h, Xerrada: No és broma! Els límits de l’humor, amb en Sergi Àlvarez, l’Avi, en Manel Ferré...
·         Dilluns 30 a les 19h, Presentació: Hijos del exilio, amb Meritxell Terrón Paz. (+16 anys)
Ja podeu apuntar-vos al nostre nou Club de Lectura: Un té con Damas Oscuras, on llegirem i comentarem l’obra i la vida de les dames fosques de la literatura, com a dones i com a escriptores. Iniciem el dijous 21 de gener a les 18.30h amb Cámara Sangrienta, d’Ángela Carter.
Cada dimarts a les 17.30h tenim el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial perquè som els llibreters qui llegim les històries. Activitat lliure i gratuïta, a partir de 3 anys.
Si vols llegir les nostres novetats i ressenyes, pots visitar-nos a les nostres xarxes socials (som a FB, Twitter e Instagram) i al nostre bloc: http://www.lafontdemimir.blogspot.com
I si vols formar part d’algun dels nostres clubs o activitats, passa per la llibreria, t’informarem sense compromisos i podràs apuntar-te també a la nostra NEWS, per rebre a la teva bústia totes les activitats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario