C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 4 de noviembre de 2019

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: novembre 2019


Deixem la castanyada enrere i sentim la remor de l’hivern que ens saluda.
Tindrem un novembre tranquil, però ple de lectures, jocs i històries, amb xerrades, presentacions, clubs de lectura i molt més!!
Aquest mes és la Cat Con (la III Convenció Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia) a Vilanova i la Geltrú, i allà hi serem, com l’any passat, amb una paradeta plena de recomanacions i els llibres dels ponents de les xerrades i taules de les jornades.
·         Dimarts 5 a les 19h, Club de Joc (+16 anys)
·         Dissabte 9 a les 12h, Mini Club de Joc (+4 anys)
·   
      Dimarts 12 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres: Magalina 2, de Sylvia Douyé i Paola Antista. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 9 anys) (Inscripcions temporalment tancades, pregunteu a llibreria)
·         Dissabte 16 a les 12h, Presentació: Hellven, amb Julia Díez, Gemma Solsona, Pepa Mayo, Manuel Gris y Griselda Martín. (+18 anys)
·         Dimarts 12 a les 18.15h, Club de Lectura Infantil, Els somnis dels llibres. Activitat conduïda per la Isabel del Río. (6 a 9 anys) (Inscripcions temporalment tancades, pregunteu a llibreria)
·         Dissabte 23 a les 12h, Contes i Rondalles amb Anna Casals i Umpalumpa (+3 anys)
·         Dissabte 23 i diumenge 24 ens trobareu també a la paradeta de la Cat Con a Vilanova i la Geltrú.
·         Dimarts 26 a les 18.30h, Club de Lectura: La Brigada Lluminosa / La Brigada de Luz, de Kameron Hurley. (+18 anys)
·         Dissabte 30 a les 11h, Club de Lectura de Ciència Ficció, Terror i Fantasia. Comentarem: Matrioshka, de Carlton Mellick III. Activitat conduïda per Gonzalo (Chronos). (+18 anys)
·
         Encara per determinar. A finals de mes, la nova editorial Chronos ens presentarà el seu primer llibre!
Cada dimarts a les 17.30h tenim el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial perquè som els llibreters qui llegim les històries. Activitat lliure i gratuïta, a partir de 3 anys.
Si vols llegir les nostres novetats i ressenyes, pots visitar-nos a les nostres xarxes socials (som a FB, Twitter e Instagram) i al nostre bloc: http://www.lafontdemimir.blogspot.com
I si vols formar part d’algun dels nostres clubs o activitats, passa per la llibreria, t’informarem sense compromisos i podràs apuntar-te també a la nostra NEWS, per rebre a la teva bústia totes les activitats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario