C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 23 de julio de 2019

Bon estiu, genials lectures i ens veiem al setembre!


Ja som als últims dies abans de tancar per vacances, però no us entristiu, perquè al setembre tornem amb els nostres contes, clubs de lectura i activitats en torn els llibres i els jocs de taula.

I per a un bon inici de curs, el 2 de setembre, en obrir, podreu apuntar-vos al Club de Lectura Infantil (informació necessària: nom del nen/a, nom d'un adult, telèfon de contacte i tardes disponibles). Enguany ha anat tan bé l'activitat, i tenim una llista d'espera tan llarga, que hem decidit canviar de dia i/o formar un grup nou.

També, en obrir, podreu informar-vos i apuntar-vos a les nostres activitats mensuals: club de lectura; club de lectura de ciència ficció, fantasia i terror; club de joc; mini club de joc... i com no, tornaran el ‘Contes i Rondalles’ dels dissabtes (amb més sessions per a nadons), el ‘Ves amb Conte!’ de cada dimarts a la tarda, les xerrades amb professionals del sector i les presentacions.

A més, si sou joves i hi esteu interessats, podeu apuntar-vos per formar un Club de Lectura Juvenil perquè, si hi ha prou quòrum, ens ho passarem d'allò més bé comentant còmics, literatura juvenil i de gènere.

I és molt possible que muntem un parell de Tallers d'Escriptura (juvenil i adults), així que, si us engresca, no dubteu en venir i apuntar-vos per a formar grup!



Molt bon estiu, genials lectures i ens veiem a la tornada!!!



Tanquem a partir del divendres 26 de juliol (fem horari normal, de 10 a 14 i de 17 a 20h) fins al 2 de setembre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario