C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 22 de noviembre de 2018

NEWS Activitats Llibreria La Font de Mimir: Desembre 2018


Aquest ha estat un novembre amb sol i molta pluja en el que ens ho hem passat molt bé amb totes les nostres activitats i lectures. Tanquem amb la CatCon a Vilanova i la Geltrú, on hi podreu trobar parada de la llibreria dissabte i diumenge, amb el nostre amic Gonzalo, i diumenge podreu escoltar-me xerrar de la meva nova novel·la: Rojo sobre Negro.
Al mes de desembre ja ens preparem per a Nadal i ben aviat podreu trobar les nostres taules amb les novetats i els vostres títols (i jocs) preferits. Ja podeu reservar i comprar els vostres regals, i també demanar-nos consell; no oblideu que fem paneres temàtiques, tant familiars (amb títols i jocs per a tots els de la casa) com de gènere.
I les nostres activitats no paren. Ens trobarem amb el Club de Lectura i amb els petits de Els somnis dels llibres (el club de lectura infantil); tindrem dues súper presentacions; un Contes i Rondalles de Nadal; provarem alguns títols en el Mini Club de Joc; i farem cagar el Tió, a més d’escriure la carta als reis.

·         Dimarts 27 de Novembre a les 18.30h, Club de Lectura. Comentarem Las siete muertes de Evelyn Hardcastle.
·         Dissabte 1 a les 12.30h, Presentació: Les vides dels dies amb la seva autora, la Mercè Bagaria i Mellado, i l’escriptor Sergi G. Oset.
·         Dimarts 4 a les 18.00h, després del ‘Ves amb Conte!’, Club de Lectura Infantil: Els somnis dels llibres ens tornarem a trobar, aquest cop per comentar lectures nadalenques.
·         Dimarts 4 a les 19.00h, Presentació: Passejant pels Calls de Catalunya . Farem un recorregut pels Calls amb el seu autor, Josep Maria Casas.
·         Dimarts 11 a les 18.00h, després del ‘Ves amb Conte!’, Club de Lectura Infantil: Els somnis dels llibres, llegirem, jugarem amb les paraules i escriurem la carta als reis.
·         Dissabte 15 a les 12.00h, Contes i Rondalles: Contes de Nadal.
·         Dimarts 18 a les 18.30h, Club de Lectura: Comentarem lectura i farem recomanacions de Nadal.
·         Dissabte 22 a les 12.00h, Mini Club de Joc. Tastarem alguns jocs i aprendrem a gaudir-ne en família.
·         Dissabte 22 a les 13.00h: Fem Cagar el Tió!
A més, tots els dimarts a les 17.30h fem el ‘Ves amb Conte!’, un conta-contes molt especial, on som els llibreters qui expliquem les històries!
Si vols conèixer les nostres recomanacions i llegir les nostres ressenyes, segueix-nos al bloc lafontdemimir.blogspot.com.es i a les nostres xarxes; som al FB, al Twitter i a l’Instagram!!
I si t’agradaria rebre les notícies d’últim hora a la teva bústia, vols ser part d’algun dels nostres clubs i activitats, o vols participar al nostre whats del club de lectura, t’hi pots apuntar visitant-nos a la llibreria o escrivint un mail a isabel@lafontdemimir.cat     

No hay comentarios:

Publicar un comentario