C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 27 de abril de 2017

NEWS Activitats de la Font de Mimir: abril - maig 2017


Volem iniciar aquesta News agraint a tots aquells que ens heu acompanyat durant aquest Sant Jordi doble, dissabte i diumenge. Gràcies a vosaltres: lectors, autors, companys de feina, amics... ha estat una celebració increïble! Al nostre blog podeu veure algunes fotos de la taula de signatures.
I després de passar-nos-ho en gran a l'abril, iniciem maig amb ganes de guerra i ficció, així que el 'Més que un Club!' d'aquest mes anirà dirigit precisament al gènere fantàstic. 42: el sentit de l'humor, la fantasia i tota la resta, un repàs a la relació de l'humor amb la ciència ficció, la fantasia, el terror i el bizarro. Ens acompanyaran Sergi Escolano, Sergi Álvarez i Hugo Camacho.
I el nostre Club de Lectura estarà dedicat a La invasión de las bolas peludas, de Luke Rhinehart (Malpaso), a més del munt de recomanacions que comentarem durant la vetllada. Recordeu que és una activitat oberta i gratuïta, però amb places limitades, així que no arribeu tard!
Els més petits podran gaudir de la presentació del llibre Dracs, princeses i cavallers, d'Oriol Toro, i passar una bona estona cantant i ballant les seves cançons, a més del nostre Conta Contes i el Mini-Club de Joc.


Dissabte 06 a les 12.00h, Presentació del llibre de cançons: Drac, princeses i cavallers. A ballar i cantar!
Divendres 12 a les 17.00h, Presentació: Covus Ma (La deessa de la Llum), de Carolina Hernández.
Dissabte 13 a les 12.00h, Conta Contes: Pista Lliure, una cursa de contes!, amb Rosa Pinyol. Una fantàstica carrera de contes que lluiten per arribar al podi. El públic decidirà quin conte mereix ser el guanyador.
Dimarts 23 a les 18.30h, Club de Lectura: La invasión de las bolas peludas, de Luke Rhinehart.
Divendres 26 a les 19.00h, 'Més que un Club!'. 42: el sentit de l'humor, la fantasia i tota la resta, amb Sergi Escolano, Sergi Álvarez i Hugo Camacho.
Dissabte 27 a les 12.00h, Mini-Club de Joc.


Vols rebre les nostres notícies i activitats abans que ningú? T'agradaria formar part del nostre Club de Lectors o apuntar-te a algun taller? Escriu-nos a mimir@lafontdemimir.cat / isabel@lafontdemimir.cat,  o visita'ns a C/ Costa i Cuxart num. 5.

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario