C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 27 de febrero de 2017

NEWS Activitats de la Font de Mimir: febrer-març 2017


Aquest mes ens hem tornat a enamorar de la literatura amb el nostre Club de Lectura; les trobades amb autors, editors i lectors; així com les nostres activitats per als més petits de la casa.
Març ens espera amb més sorpreses, com la taula rodona de Més que un Club!: 'Dones i Escriptores', amb Teresa Roig, Irene Claver, Griselda Martín, Silvia Tarragó i Emilia Illamola.


En la nostre trobada anterior del Club de Lectura vam xerrar amb l'autora de Las Bocas de la Montaña. El Señor del Viento (Atlantis), de qui podeu trobar una entrevista e informació sobre el llibre al nostre blog; i amb l'editor de Orciny Press, Hugo Camacho, que ens va parlar sobre el Bizarro i les seves propostes literàries. Aquest mes, el Club es reunirà dimarts 14 per comentar Mi nombre escrito en la puerta de un váter de Paz Castelló (Umbriel).
I si t'interessa l'escriptura o tens una idea en ment però no saps com posar-te en marxa, en breu anunciarem nous tallers d'escriptura per a adults i joves. Informa't a la llibreria i apunta't a: isabel@lafontdemimir.cat


Divendres 10 a les 19h Més que un Club!: Taula rodona sobre 'Dona i Escriptora', amb Silvia Tarragó (Temps de Llum), Emilia Illamola (Cabrils, Sao Paulo, Barcelona. Un amor pendent), Teresa Roig (La Merceria), Griselda Martín (Muñecas de papel) i Irene Claver (Malditos).
Dissabte 11 a les 12.00h Mini-Club de Joc. Seguim descobrint nous jocs de taula per els més petits (a partir de 3 anys).
Dimarts 14 a les 18.30h Club de Lectura: Mi nombre escrito en la puerta de un váter, de Paz Castelló.
Dissabte 18 a les 12.00h Conta contes: Contes per la igualtat.
Divendres 17 i 24, a les 18.30 Taller de literatura fantástica: Batalles.
I recorda, pots apuntar-te a les nostres activitats i novetats visitant-nos a la llibreria o escrivint-nos un mail: mimir@lafontdemimir.cat
A més, si busques nova lectura i vols recomanació, al nostre blog trobaràs ressenyes i entrevistes cada setmana:

T'esperem!

Isabel del Río
Relacions Públiques i Dinamitzadora Cultural
@FONTMIMIR

No hay comentarios:

Publicar un comentario