C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

sábado, 26 de septiembre de 2015

ENCARA SOM VIUS!
Fa més o menys un any de la nostra última entrada al bloc i això no pot ser! No sou vosaltres, soc jo, que he dedicat massa temps a la feina, i altres ocupacions i us he tingut abandonat i em mereixo tots els retrets que em podeu fer... Però això nostre era prou maco com per què ho deixem estar sense més.

Ja sabeu quina ha estat la meva dedicació al bloc durant aquests anys, i quantes vegades he promès que canviaria, que tindria major continuïtat, inclús he provat d’afegir terceres persones a la nostra relació per veure si això millorava, però tot i així he continuat estant absent. Així que aquest cop no penso prometre que canviaré i que a partir d’ara us donaré quelcom per llegir cada setmana o cada mes, no... només vull que sapigueu que encara hi som i que hi seguirem per molt temps!

I per demostrar-ho us volem fer cinc cèntims del que ha estat aquest últim any (més o menys).

Per començar, vam haver de dedicar molt de temps a fer la nostra web de venda on-line, que ara ja teniu disponible i on podeu trobar tots els nostres llibres, les novetats, les nostres recomanacions i la nostra agenda. Si la voleu visitar, ja sabeu: www.lafontdemimir.cat

Per altre banda, ara també tenim presència a twitter, tot i que encara estem treballant per espavilar el nostre community manager.

En quant a les activitats, aquest any hem continuat amb els conta contes i tallers infantils, les presentacions de llibres, la participació al projecte El comerç i les escoles, el Club de Lectura per adults i el Club de Joc, però també vam començar noves activitats molt interessants. 
Com el Cafè amb autor, on convidem a fer un cafè mentre xarrem amb el nostre autor convidat. Aquest any van compartir cafè amb nosaltres Teresa Roig, Lluc Oliveras, David Martí, Isabel del Rio, Griselda Martín, Empar Fernández, Fernando Gómez, Josep Camps i Ángels Doñate.
També hem començat La Radionovel·la, un espai de lectura en veu alta dirigit a tota aquella gent que té dificultat per llegir i vol gaudir de compartir una bona lectura.Totes aquestes activitats les continuarem fent i a més estem treballant per incorporar-ne unes altres, com un Club de Lectura de Còmic en català, un Club de lectura juvenil, i una sessió de lectura en veu alta en català, dirigida a estudiants d’aquesta llengua.

Com podeu veure, en aquest temps no ens hem adormit i continuem sense fer-ho, sempre amb l’ intenció d'oferir-vos alguns serveis que puguin ser d’interès als nostres clients i als nostres veïns.

Ah, i estigueu atents, perquè aquest any celebrarem el nostre 5è aniversari i volem sorprendre-us!!

Fins aviat! (o no... no ho podem prometre!)

No hay comentarios:

Publicar un comentario