C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

viernes, 26 de septiembre de 2014

HEM TORNAT !!

 


Tornats de vacances i feta la procedent adaptació a la realitat laboral, us volem comentar totes aquelles coses que tenim en cap fer aquest any. Algunes ja estan en marxa i d’ altres només necessiten que us apunteu per que funcionin.

Per començar i amb inici immediat, tenim els tallers infantils. En tenim dos:


EL JOC D'INVENTAR CONTES
Dissabtes 11, 18 i 25 d’octubre
De 10:00 a 12:00
Edat recomanada: de 5 a 7 anys
Preu: 42 €


Un taller perquè els infants es narrin a través de la fantasia. Inventen un conte a cada sessió. Creen els personatges, els objectes màgics, els vehicles i el decorat del conte. Fan servir tècniques diferents (dibuix, plastilina, elements de la natura, peces de roba). Comparteixen els seus contes explicant-los als altres nens i nenes. Els pares i familiars poden assistir-hi de públic per escoltar les històries. 


EL LLAPIS QUE ES MOSSEGA LA CUA

Dissabtes 8, 15, 22, 29 de novembre, i 13, 20 de desembre
De 10:00 a 12:00
Edat recomanada: de 8 a 12 anys
Preu: 84 €


Un taller de contes i escriptura creativa per a infants. Aprendrem a somiar contes i descobrirem el plaer d’escriure’ls des de la passió, deixant de banda la pressió de les normes ortogràfiques i sintàctiques. Treballarem l'expressió artística per expressar qui som i com veiem el món, amb sensibilitat i mirada crítica. El paisatge de la vida segueix existint tot i estar parlant del que passa en el món dels contes perquè no són dos mons sinó un de sol. El resultat és un conte escrit pels infants sobre un tema que ells trien. 

Aquests tallers tenen places limitades, així que, si algú hi està interessat, ha de posar-se en contacte amb la llibreria al més aviat possible!!



La primera setmana de setembre vam fer un tast d’ aquests tallers, amb nens i nenes d’entre 7 i 11 anys. Es tractava del taller UN CONTE PER CANVIAR EL MÓN, on entre tots van donar un parell de voltes al conte de la “Venedora de Mistos”. 

Van canviar els textos i van escollir els personatges i el vestuari, per convertir l’ història en “La Noieta dels cargols i el Conte Màgic”. I al final la van representar per a pares i avis.

Ells s’ ho van passar molt bé i la representació va ser molt divertida, i això ens va convèncer per fer més tallers en col·laboració amb CONTES DE MANTEGA DE LLET DE VACA SUÏSSA.


 










Per altra banda, també vam tornar a reunir el Club de Lectura i hem recuperat a la Isabel del Rio com a moderadora / motivadora del grup. 



 A la primera reunió vam es tar comentant els llibres que havíem llegit aquest estiu, uns cap, els que més algun i algunes masses, però van sortir, com sempre, un munt de suggeriments i comentaris interessants.

Per la pròxima reunió vam decidir llegir el llibre de Karine Lambert “El edificio de las mujeres que renunciaron a los hombres”.





Per no allargar-ho, en properes entrades us anirem desvetllant més propostes interessants com a tallers d’escriptura per adults, clubs de lectura per a gent gran, etc...



No hay comentarios:

Publicar un comentario