C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 26 de septiembre de 2013

TALLERS I CLUBS A LA FONT DE MIMIR


 
 
 
 Com ja vam dir, tornem de les vacances amb unes quantes propostes noves (al menys per a nosaltres) que segur que algú troba del seu interès. En principi si es completen els grups començaran aquest Octubre, així que si algú està interessat que corri a dirigir-se a nosaltres per apuntar-se o bé presentant-se a la llibreria o bé per mail (mimir@lafontdemimir.cat).

 Així que passem a presentar-vos les nostres propostes:

 

CLUB DE LECTURA  

  Tant per joves com per adults (per separat, es clar). El funcionament es l’ habitual, escollim un llibre d’ entre uns quants que s’ ens proposen i l’ anem llegint i un cop al mes ens ajuntem per a comentar-lo. Les sessions estaran dirigides per l’ escriptora Isabel del Rio (www.isabeldelriosanz.com). Es possible que segons el llibre que escollim l’ Isabel ens pugui portar l’ autor per xerrar amb ell.

 En aquest cas el taller començarà la seva activitat el dia 15 d’ octubre, quan ens visitarà la COIA VALLS, autora de llibres com LA PRINCESA DE JADE, EL MERCADER o LES TORRES DEL CEL, i podrem parlar amb ella dels seus llibres o de la seva feina com a escriptora... Molt interessant!!!
 

TALLERS DE  RELATS

  Aquest taller està dirigit a tots aquells interessats en la creació d’ històries. L’ objectiu es aprendre a desenvolupar una història des de el començament fins al final, així com crear el personatges, diàlegs i escenes per donar cos al teu propi relat, i potenciar de forma activa la creativitat.

 El curs es pràctic i s’ adquiriran les eines bàsiques per a la creació literària, a l’ hora que ens divertim amb diferents activitats i compartint les nostres impressions.

 El curs es dividirà per grups d’ edats, des de els 12 en amunt, i, igualment, serà impartit per la Isabel del Rio.

 Al juliol es va portar a terme un taller com aquest per a nois i noies d’ uns 12-13 anys i la veritat es que tant la professora com els alumnes i nosaltres mateixos vam quedar molt satisfets!!!

 
TALLER DE COMPRENSIO LECTORA

  Aquesta es la meva aposta personal!! Any rere any sentim a dir que el principal problema dels nois avui en dia es que no llegeixen i que els hi costa molt comprendre el que estan llegint, per la falta de costum.

 Doncs bé, aquest taller treballa en aquesta doble dimensió. Per una part pretén fomentar la lectura i descobrir les seves avantatges, mitjançant activitats divertides. Per altre banda pretén millorar les capacitats lectores i d’ expressió dels nens, així com donar-los seguretat a l’ hora de comunicar-se amb els companys o parlar en públic.

 Un altre punt interessant en aquest taller es que cada sessió es treballarà en una llengua (català, castellà i anglès) treballant la capacitat lectora en cadascuna d’ elles.

 Aquest curs l’ impartirà la Silvia Vallespín, estudiant de filologia hispànica i anglesa i col·laboradora en diversos medis i projectes literaris.
 

 Si esteu interessats en qualsevol d’ aquest projectes i desitgeu més infomració, poseu-vos en contacte amb nosaltres els més aviat i us enviarém el programa concret de l’ activitat!!!

 
No ho dubteu, valen la pena!

No hay comentarios:

Publicar un comentario