C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

jueves, 9 de mayo de 2013

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: I LOVE MY PYME


 
El proper dimecres, 15 de Maig, a les 19h. farem a la llibreria la presentació de un llibre molt interessant pels temps que corren...  Ens agradaría molt que pogueu assistir i difondre-la

I love my Pyme (Miguel Angel Robles) és un llibre que ens dóna el particular parer del seu autor respecte a com dirigir i gestionar un negoci, empresa o autònom, en aquests moments de crisi.

El Miguel Angel Robles és Director de Interban Network, una de les principals agències de màrqueting del nostre país. A més a més és President de "Iniciativa Pymes", projecte que busca el Desenvolupament i Competitivitat a les Pimes espanyoles i organitza una trentena de trobades empresarials que tracten temes d'actualitat, financers i empresarials, dirigits a Pymes i emprenedors. També és president de Manager Fórum (punt de trobada de referència de directius del país) i creador i membre del jurat dels Premis Manager, a més d'altres funcions per a diferents organitzacions.

 

Ell diu que és llicenciat en actitut i doctorat en bona sort. Des que era adolescent, que va abandonar els estudis, ha estat sempre lligat al mon de la empresa i és un exemple de autoaprenentatge i superació, passant per múltiples llocs de treball fins arribar a assolir responsabilitats de gestió empresarial i dirigir la seva propia Pyme.

 

 

El llibre defensa una necessitat de reafirmació, una aposta cap a nosaltres mateixos, com a persones, emprenedors, empresaris,... ja que, si no la fem nosaltres, qui la farà? És el moment de revindicar el paper que les petites empreses juguen al nostre país, i de creure'ns que podem fer quelcom, per així poder demostrar al país que depèn de nosaltres per crèixer i per aconseguir una solució, social i sense abusos, a aquesta crisi.
És primordial reaccionar i transformar-nos, reinventar-nos i treballar per trobar el nostre propi camí.
 

Personalment estic molt agraïda a l'autor que s'hagi avingut a venir a presentar el seu llibre a la nostra llibreria, essent a un barri molt treballador, i crec que la seva visió pot ser molt positiva i donar-nos alguna pauta per a avançar cap al nostre futur, com a persones, emprenedors i/o empresaris.

 

 

Res més, com ja he dit, espero i desitjo que aquesta informació sigui del vostre interés, i que sigueu feliços!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario