C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 28 de enero de 2013

NADAL I DIES DE RADIO AMB FINAL IMPREVIST...No perdré el temps dient que feia temps que no estava per aquí, per que és mentida, sempre he estat aquí, el que passa és que, entre unes coses i d’ altres, no he tingut temps ni ganes de posar-me a escriure… I és que la meva feina és vendre la capacitat creativa dels altres, no pas la meva i això de posar-me a escriure a vegades em queda massa gran i a vegades no és fàcil saber què dir ni com dir-ho per satisfer a tots els lectors del blog, si, a vosaltres quatre... o tres...

Durant tot aquest dies de desconnexió han passat moltes coses, de fet tot el Nadal, que aquest any ha deixat sentir la crisi en forma de frenada brusca en les meves aspiracions a convertir-me en futur soci financer de Suïssa, una cosa tan de moda enguany... i als del Rolls Royce els he dit que facin totes les peces a mà, que de moment no hi ha pressa...

El Toni, de la Tresca i la Verdesca
Tot i així no ens queixarem, seguim treballant, i el que és més important, satisfent a bona part dels nostres clients, bé, de fet a tots, als que no satisfem ja no seran clients, així que no conten!!! I metrestant hem continuat oferint un munt d’ activitats, sobretot per als més petits, en forma de conta contes i tallers, tots ells amb una gran assistència de públic i viscuts amb molta alegria per part dels petits convidats i dels seus pares. Des de el Noè Rivas, fins al Toni, passant per la Sara, l'Anna, el Santi Rovira o la Gina Clotet... amb tots hem gaudit molt i aprofito per agrair la seva dedicació!!

Xerrada sobre l' Holocaust a carreg de J.V. Mestre
També hem tingut temps de fer alguna presentació de llibre, i fins i tot alguna xerrada, dirigida al públic més adult. Malauradament l’èxit de convocatòria no és tan alt. Tot i així continuarem oferint aquest tipus d’ activitat per donar oportunitat a autors no tant reconeguts a donar a conèixer les seves obres.. també es veritat que els autors reconeguts ni s’ els acudeix passar per aquí, encara que ho volem, però, tot i això, no els substituiríem per els altres!! I és que a la nostra petita llibreria hem decidit donar oportunitat a aquells autors que han editat un llibre i deixar-los exposar el seu llibre i presentar-lo en societat (encara que sigui a amics i familiars...).

I amb aquest ritme seguirem aquest any, de moment ja tenim preparats els nostres conta contes i tallers de cada mes i un parell de presentacions de llibres. De totes aquestes activitats us anirem avisant puntualment al Facebook i per mail perquè no us en perdeu cap.
Al programa La Tribu, parlant de llibres infantils.
Ah, i en aquest temps fins i tot he tingut temps de participar en una tertúlia radiofònica a Catalunya Radio, al programa LA TRIBU, en directe.. jo!! Va ser tota una experiència, encara que em va quedar massa gran... o jo em vaig fer molt petit, ara no sabria dir...I es que tenia molta vergonya, sobretot veient l'alt nivell dels que t’ acompanyen:la Laura Borràs, l' Anna Manso i la Marta Botet una noieta de 12 anys molt simpàtica i eixerida que no només llegeix molt, si no que  fins i tot a fet un blog (recomanacionsdellibres.blogspot.com.es) on recomana llibres per a nens i nenes de totes les edats... i fins i tot ho fa amb regularitat, no com altres!!!

També hauré d’ aprofitar per agrair al programa la Tribu i al seu equip que em convidessin  a participar-hi, així com a la Mon i el Santi que els hi van parlar de mi i de La Font de Mimir. Els puc assegurar que la propera vegada que hi vagi estaré molt més tranquil i no deixaré parlar a ningú!!!

D’ altre banda, aquests dies han sigut també tristos per les noticies que han arribat per la tancada de llibreries, algunes d’ elles històriques. Esperem que no haguem de veure-ho gaire més i que tots els seus clients no pateixin, aquí estarem per ajudar-los en tot el que poguem!!


Reunió al Gremi de Llibreters...

Llegiu, home, llegiu!!! Es més, compreu llibres!!! Cada cop que us descarregueu un llibre pirata mor un personatge de llibre... i mireu quin ritme porten a Joc de Trons!!! Si no ho feu, el somni de dominar el món que tots els llibreters tenim no podrà fer-se realitat. Som un gremi ambiciós que necessita ficar un munt d’ histories al vostre cap per que no us adoneu de la nostres veritables intencions!!! Això si que serà un Matrix de veritat!! Vosaltres somiant que resoleu crims abominables als països escandinaus, o que dormiu entre els braços del senyor Grey, o que mateu a tots els Lanister... i mentrestant nosaltres vivint una vida de luxe, envoltats de banquers i polítics!!! En realitat el famós club Bilderberg, no deixa de ser un club de lectura on ens reunim per decidir el Premi Llibreter...

I desprès d’ aquesta explosió de creativitat fruit del temps lliure (encara que sembli més provocada per un abús de drogues il·legals), m' acomiado. Ens tornem a veure de seguida per parlar de llibres, que es el que toca!!

1 comentario:

  1. "Cada cop que us descarregueu un llibre pirata mor un personatge de llibre..."

    Quina gran frase!

    ResponderEliminar