C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

martes, 20 de diciembre de 2011

1er ANIVERSARI (SUBTIL)


El passat dia 16 fa fer un any que vem inaugurar la llibreria!!! I fent de nou ostentació de la nostra capacitat de coordinació i organització, no vem pensar en res per celebrar-ho... Que hi farem, segur que per al 25é aniversari això no passarà!!!

De totes maneres sí volem aprofitar per agrair a tots aquells que ens heu acompanyat durant aquest temps i que ens heu ajudat molt, no només com a clients, si no casi com a col·laboradors, aportant idees del que i com fer les coses.

Moltes gràcies també a tots aquells que dipositeu la vostra confiança en la nostra llibreria i ens permeteu aconsellar-vos, i als que sortiu d’ aquí agraïts per la nostra feina, per que això “nos llena de orgullo y satisfacción” (que diria aquell).

Moltes gràcies a tots els nens,nenes, pares, mares, avis i avies que han participat en els conta contes i tallers, per a nosaltres es un plaer poder oferir una distracció i una oportunitat per conèixer i estimar els contes.

Moltes gràcies, evidentment, a familiars i amics, dels que hem abusat de mil maneres i tot i així continuen col·laborant amb nosaltres... sabent que seguirem explotant-los quan faci falta.

Moltes gracies, sobretot a aquells que gaudiu de passar-vos per aquí i estar una estoneta xerrant, de llibres o del que calgui, per que això no nomes ens agrada si no que a més ens permet aprendre una miqueta cada dia.

En definitiva, continuarem treballant per que aquesta experiència duri molt de temps, i poder agrair-vos durant molts més anys totes aquestes coses i així continuar creixent per millorar el nostre servei... com per exemple celebrar un segon aniversari en condicions, ejem, ejem...

Moltes gracies a tots i ens seguim veient!!!

1 comentario:

  1. Moltes felicitats per l'aniversari i endavant amb aquest projecte, ja tinc ganes que els nens siguin més grandets per gaudir de les vostres activitats!

    Bon Nadal
    Joni

    ResponderEliminar