C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 12 de diciembre de 2011

PROPOSTES PER NADAL (I)




Com s’ apropa el Nadal i segur que heu començat a escalfar-vos el cap amb el tema dels regals, dedicarem un parell d’ entrades al blog per presentar-vos algunes propostes que us poden interessar i que en la immensitat de llibres poden passar desapercebudes.

Evidentment la nostra proposta principal es que regaleu llibres, això es evident. Però per això mateix volem començar parlant-vos del que no son llibres, del que anomenem complements per la lectura.

D’ una banda tenim les llums per la lectura nocturna (si, si, també son valides per llegir de dia en llocs foscos, es clar) hi han de varius models i preus, però en si mateix totes es basen en bombetes LED que fan una llum molt agradable per la lectura i, casi el més important, que no molesta als vostres companys de llit!!!

També tenim un ampli assortiment de lupes des de les mes senzilles lupes flexibles fins a las que disposen de diferents augments i llum.


Un altre dels articles que mes sortida tenen a l’ hora de fer un regal son els faristols. Ideals sobretot per a l’ hora de cuinar, per aguantar els llibres de receptes i no tacar-los! També es poden fer servir per la lectura de sobretaula o al llit (per a mi, això ho trobo una mica inestable, però si a la publicitat ho diuen, es que ho han testat amb cobaies humanes hi ha funcionat, no?)



No ens oblidem de les fundes per llibre, per als que volen cuidar els llibres especialment o per aquells que volen mantenir una certa discreció sobre el que llegeixen. Aquí en tenim tres models: una funda de tela elàstica, DRESZ, que s’ adapta a llibres fins a mida A5, molt fàcil de posar. Un altre,COVER UP, per a llibres de butxaca de qualsevol amplada,de plàstic, més rígida i resistent. I finalment el BOOKJACKETS, una funda de lona, més semblant al mètode tradicional de folrar els llibres, que permet fer-la servir en tot tipus de llibre fins a mida A4, i que han estat dissenyades per autors reconeguts.

D’ aquets mateixos dissenyadors tenim també una línea de llibretes que venen acompanyades d’ un retolador de color blanc. Tot un detall si tenim en conte que les fulles son de color negre!!! En llibretes contem també amb un petit assortiment per regal de llibretes reciclades e il·lustrades.

I es clar, també contem amb un munt de punts de llibre de tot tipus: de tela, metàl·lics, artesanals... macos, divertits, infantils... Fins i tot hi ha la possibilitat de fer-ne uns personalitzats!!!

Finalment us deixo un parell d’ idees per regalar que son curioses, poc vistes i prou practiques. Es tracta d’ unes bandes per tancar llibres o llibretes. Una disposa d’ un espai per guardar un bolígraf i porta inscrita una frase cèlebre (això si, es en anglès) i l’ altre incorpora una funda per guardar les ulleres.




Esperem que tot això pugui haver servit a algú d’ inspiració per trobar un detall ideal per complementar els seus regals per aquest Nadal !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario