C/ Costa i Cuxart, 5 - 08031 BARCELONA - Tel. 93 340 16 16 - email: mimir@lafontdemimir.cat

lunes, 12 de diciembre de 2011

PROPOSTES PER NADAL (II)





I ara sí, ara parlarem d’ alguns llibres que poden ser un bon regal per aquest Nadal. Es clar que les últimes novetats estaran al cap de llista, com l’ últim del Carlos Ruiz Zafón o de l’ Eduard Punset, el premi Planeta o tants d’ altres, però no son d’aquest que volem parlar, si no de llibres amb edicions especials per regal o llibres especialment macos que ens han arribat a la llibreria.

D’ els primers cal destacar una edició especial de “EL TIEMPO ENTRE COSTURAS”, de María Dueñas, ara amb un format una mica més gran que l’ original, amb tapa dura i acompanyat de il·lustracions. Si el llibre per si sol seria un bon regal, aquesta edició el fa encara més recomanable.

També tenim una edició de regal del llibre de l’ Emili Teixidor, “PA NEGRE”, presentada en una capsa de regal que inclou el DVD de la pel·lícula.

Per altre banda Javier Sierra ens porta els seus dos èxits, “LA CENA SECRETA” i “EL ÁNGEL PERDIDO” acompanyats d’ un llibret on explica algunes de les claus més importants per entendre els secrets dels que ens parla a les seves novel·les.

I la novel·la “DIME QUIEN SOY”, de Julia Navarro, ve acompanyada d’ un cd amb música que ens ajudarà a ambientar-nos per seva lectura.

Finalment la novel·la de Haruki Murakami, “1Q84”, que porta un estoig amb els tres volums (2 llibres). Especialment destacable la versió en castellà que porta una curiosa presentació amb un mocador... molt japonesa!

Per als amants de la cuina tenim els nous llibres del Ferran Adrià,de l’ Isma i el nou SABER COCINAR – En días de fiesta”. I un munt de llibres de receptes acompanyats d’ un joc d’ estris especials per la seva temàtica: motlles per galetes, cocteleres, ganivets... Tots ells amb una presentació molt maca.

Altres llibres que tenen un bon resultat a l’ hora de regalar son els àlbums fotogràfics, des de musicals de clàssics com Queen, Nirvana o els Beatles fins a commemoratius com el dels Pets, que inclou el DVD “Els Pets fan teatre”, o una gran varietat de llibres sobre Barcelona amb fotografies impressionants, i alguns altres.

També els àlbums il·lustrats, sobre tot els dels il·lustradors Rébbeca Dautremer, com els seus “Diario Secreto de Pulgarcito”, “Princesas” o “Alicia al País de les Meravelles” o els de Benjamin Lacombe, “Els Amants Papallona”, “Blancaneus” o “L’ Herbari de les Fades”. Encara que semblin títols infantils, aquests llibres estan pensats per un públic més aviat juvenil o adult.

Finalment els còmics, tant els mes clàssics e imprescindibles, com “V de Vendetta” o “Watchmen”, com els mes de moda “Los Muertos Vivientes” o  “Tintín”.



Sigui el que sigui, recordeu que regalar un llibre sempre es molt important, tant com supermineralizarse y vitaminarse!!!

I si encara no sabeu quin regalar, no dubteu a apropar-vos per aquí i preguntar... a lo millor entre tots l’ encertem!






1 comentario:

  1. M'has convençut... a partir d'ara em supermineralitzaré i vitaminaré cada dia!!!! i per suposat que m'aproparé a veure quin llibre em recomanes, quin remei!!!

    ResponderEliminar